Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Kdo jsou ti úchylové, kteří rozvracejí rodiny?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Norbu GYACHUNG/Unsplash

Dnes trochu emotivněji, ale muselo to ven. Zase se rozvířila debata o sňatcích homosexuálů, věc, o které by se podle mě vůbec nemělo debatovat.

Článek

Stručně a jasně odpovím na obě řečnické otázky, které jsem si položil v titulku článku.

Kdo je tady úchyl

Je někdo úchyl jenom proto, že se narodil s homosexuální orientací?

Nejsou spíš tak trochu úchylní lidé, kteří se neustále zaobírají homosexuály, kteří se vrtají cizím lidem do soukromí a hrozně je zajímá, co dělají v posteli? A zaobírají se tím tak do hloubky a tak vášnivě, že se člověk nemůže vyhnout otázkám, co je k tomu vede?

Kdo tady rozvrací rodinu?

A kdo rozvrací tradiční rodinu? Gayové a lesby? A jak, prosím vás? Jako v tom kresleném vtipu od Shootyho?

Nejsou mnohem horší bigotní žvanilové, kteří lidem vtloukají do hlavy, že gayové jsou něco horšího než my „normální“, a že se mají v tom lepším případě jít léčit, a v tom horším trestat a ostrakizovat?

Když se dítě bojí přiznat vlastním rodičům a zatlouká svou sexualitu, protože má strach, co tomu řeknou, to rodinu nenarušuje? Když otec zavrhne syna, protože je gay, když máma brečí, protože dcera je lesba, to není rozvracení rodiny?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz