Hlavní obsah
Obchod a průmysl

Průmyslové veletrhy v Polsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jorge Láscar/https://commons.wikimedia.org/ licence Creative Commons Attribution 2.0 Generic

Výstaviště

Text se zabývá průmyslovými veletrhy v Polsku.

Článek

Výstaviště, kongresová centra, veletržní paláce jsou vybudovány v mnoha městech Evropy, a konají se tisícovky veletrhů a výstav. Jsou vítanou platformou jak nabídnout, představit produkci své korporace světu. Pochopitelně vystavování na veletrhu sebou nese i náklady, ne bezvýznamné. Exponáty, pronájem plochy, ubytování aj. V Česku i sousedství České republiky se konají stovky akcí podobného druhu. Rakousko, Německo i Polsko, Slovensko mají ve více městech významné výstavní plochy, které jim to umožňují. Zde je pár upozornění na průmyslové veletrhy, které se konají v sousedním Polsku.

Polsko (polské společnosti) pořádají na svém území mnoho veletrhů a výstav. V Katowicích se koná veletrh obrábění, procesního inženýrství. Ve Varšavě pak veletrh pro průmyslové potřeby, stroje, nástroje, automatizaci, průmyslové roboty, průmyslovou automatizaci, robotiku, technologii svařování, zpracování kovů, pájecí zařízení, povrchovou technologii, laserovou technologii, CAD/CAM, technologii pohonu, hydrauliku, pneumatiku, dřevozpracující stroje, převody nástrojových zařízení, transformátory, software měření, technologii měření.

Stavebnictví a stavební technologie jsou představovány koncem ledna roku 2024 ve Varšavě, jehož předmětem jsou stavební stroje, stavební potřeby, stavební materiály, design interiérů, stavební poradenství, sklo konstrukce, okna, dveře, vrata, informační systémy, komunikační systémy, střešní konstrukce. V Lublině se koná stavební veletrh věnovaný především rodinným domům. Poznaň přivítá příští rok v únoru veletrh stavebních strojů, rypadla buldozery, vrtací systémy, jeřáby, kompresory, nádoby na beton a maltu a mnoho dalšího.

V Poznani se v dubnu příštího roku mezinárodní veletrh pro bezpečnost, požární ochranu a záchranu. Podle tvrzení pořadatele jde o největší veletrh v oboru bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve střední a východní Evropě. Veletrh nábytku příští rok v únoru v témže městě je vítanou příležitostí pro vystavovatele z širokého okolí. Bude se představovat celý sortiment - nábytek pro domácnosti, pokoje, kuchyně, hotely, kanceláře, knihovny, školy a další.

V listopadu se koná v Kielcích veletrh pro drony. Budou představeny nejen drony, ale i jednotlivé součásti jako kamery, senzory, aplikace, ale i evropská legislativa. Těžký průmysl je konán také v Kielcích za rok v září se bude konat tradiční mezinárodní metalurgický veletrh. Tento je zaměřen na kompletní odvětví metalurgie, zahrnuje návrh a výrobu slévárenských zařízení, kovový šrot a kovový odpad, počítačem podporované navrhování odlitků a slévárenských procesů, odlitky ze železa, oceli, neželezných kovů a výkovků pro ohřev vzduchu, měřicí technika a zkoušení materiálů, řídicí a regulační technika, automatizace procesů.

Energetický sektor a jeho odvětví s představí příští rok v září v Bialsko-Biale. Veletrhu se účastní i české firmy z Ostravy, Českých Budějovic, Nepomuku.

Hlavní město Varšava v příštím roce v lednu přivítá veletrh pro osvětlovací techniku. Předmětem budou osvětlovací technika, lampy, pouliční osvětlení, komponenty, příslušenství.

www.velvys.cz

www.auma.de

www.targi.pl

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz