Hlavní obsah
Sport

Kanonýři vstupují do historického finále, hrají i o postup do florbalové Superligy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Historický zvrat semifinálové série z 0:2 na 3:2, jednoznačné vítězství 4:0 v rozhodujícím zápasu proti Ústí a boj o vítězství v 1. lize. Takový je poslední týden kladenských Kanonýrů a současně program pro nadcházející víkend.

Článek

„Do play-off jsme vůbec nevstupovali jako favoriti. Základní část byla nahoru a dolu. Je to klišé, ale jak se říká, play-off je jiná soutěž,“ řekl před víkendovou finálovou sérii hráč kladenských Kanonýrů Aleš Höffer.

Před florbalisty nestojí vůbec jednoduchý úkol. Pražský soupeř už v sezóně prokázal svoje kvality. „Teď se budeme muset poprat ve finále s Butchis, bude to dobrá série,“ říká trenér Dušan Přívara. Důležitá bude podpora fanoušků a celého realizačního týmu, z lavičky bude zápasy Kanonýrů sledovat i jejich odchovanec a juniorský mistr světa Matyáš Bachmajer.

Finálová série se stejně jako předchozí hraje na tři vítězné zápasy. Šampion první ligy automaticky postoupí do Superligy, druhý bude mít šanci utkat se o stejný postup v následné baráži.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz