Hlavní obsah

Pár vět k tomu vašemu tématu.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Karel Konečný

To vaše téma zabývající se mentálním postižením trochu rozeberu.

Článek

Mentální postižení se týká lidské mysli. Vy stejně jako většina lidí si myslí, že myšlení a mysl je soustředěna v mozku. Když nyní napíši, že to tak není, tak jistě mnoho lidí se začne smát dělat všelijaké vtipy. Pravdou je, že v žádném neuronu se nenašla třeba idea víry. Protože tato otázka není vyřešena, tak se používá teorie, které se říká fyzikální teorie, tedy, že myšlení je hmotné, což se dosud neprokázalo. Můžete být tedy v naprostém klidu, protože odborní lékaři nejsou na úrovni a jejich řeči jsou jen blábol, protože si neuvědomují co říkají. Hloupých lidí je ve společnosti většina a těch si nemusíte všímat. Navíc může být, že váš syn je intelektově na vyšší úrovní než ti co jej posuzují. V Čechách je společnost velmi netolerantní a vy jste vystaveni asi často ostrakizaci. Když ale bude lidi dobře poslouchat tak snadno zjistíte , že si vůbec neuvědomují co říkají , a že se nemohou ani mezi sebou domluvit a můžete se výborně bavit, protože většina lidí nechápe význam vět a souvětí či proslovu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz