Hlavní obsah

Ve kterých znameních zvěrokruhu se skrývá sexuální ďábel?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Každý z nás má v sobě sexualitu, které více či méně vyvěrá na povrch. Vliv na to má nejen naše znamení zvěrokruhu, ale také planety, které jsou s nimi spjaty. S kým se tedy rozhodně nebudete v posteli nudit? V kom se mohou skrývat až nečekané vášně?

Článek

Beran (21.3. - 20.4.)

Překypujete energií a milujete pohyb, sex je pro vás naprosto přirozený a patří k vám. Jste postelový dobrodruh, který zvědavě a nenasytně touží po skvělém zážitku. Nenajde se u vás příliš něhy, patříte spíš k těm, kteří zkouší, kam až mohou zajít. Vše „zakázané“ vás enormně přitahuje, chcete zjistit, zda ještě můžete posunout své hranice.

Na druhou strany jste ochotní si dát jen rychlovku pro ukojení momentální potřeby, bez velkého zážitku, a to kdykoliv vás přepadne chuť. Planeta touhy a akce Merkur je vám souzena a vaše běžná divokost se v posteli ještě násobí vlivem ohnivého elementu. Jste naprosto přímí a sex s vámi je nezapomenutelný.

Blíženci (21.5. - 20.6.)

Sex je pro vás to pravé. Jste společenští a tělesná blízkost vám dělá velmi dobře. Protože se neradi nudíte, dovedete si užívat dlouho a s mnoha obměnami. Sex s vámi je jako když na pouti zkusíte všechno, co tam je. Pomalý něžný sex umíte během chvilky proměnit v pořádnou divočinu. Vaše kreativita má pré, zvlášť když nepatří k těm, kteří by v sexu uznávali nějaké normy či běžnost.

Jste zvědaví a rádi se přiučíte něčemu novému. Rádi také o sexu mluvíte, je pro vás předehrou i libým dozvukem. Je pro vás vzrušující komunikovat o svých představách, často vám to dělá lépe než ten sex sám. Rozhodně to bude jízda!

Váhy (23.9. - 22.10.)

Váhání k vám sice patří, ale v posteli víte dobře, co chcete. Jde vám o společný zážitek, na který ani jeden nezapomenete. Velmi přirozeně se dovedete naladit na partnera a jakmile je mu dobře, pak i vám. Harmonie a krása, takový je i sex s vámi.

Jste smyslní a rádi svádíte pod vaší planetou Venuší. Ta vám dává um hravých flirtů, kdy okouzlujete svým charismatem. Umíte být i výstřední, což ve spojení s emotivní vášní vyvolává velmi neřestné myšlenky. Milujete vyvrcholení v jednom okamžiku s partnerem, to je pro oba sladkou odměnou po báječném sexu.

Štír (23.10. - 21.11.)

Jste ti, kteří jsou se sexem spojeni nejvíc. Jste sexuální symbol zvěrokruhu a jakmile nastane období Štíra, přichází také doba smyslného jiskření. Zároveň umíte i hluboce milovat. Podle lunárního horoskopu máte také moc nad reprodukčními orgány. Možná i proto jste tolik vybíraví a přísní na to, koho si vpustíte až takhle blízko. Sex ale berete jako jasnou věc se skvělým koncem, nic jiného si nepřipouštíte.

Zklamání nečeká jistě nikoho, pokud si totiž někoho pozvete až do postele, zažije vášeň a nekonečnou rozkoš. Někdy to ale trvá, všechno musí být perfektní. Snažíte se potěšit druhého, dopřát mu potěšení a otevřít mu cestu k vášni, která naopak naplňuje vás.

Kozoroh (22.12. - 19.1.)

Jste svědomití pracanti a někdy můžete působit jako suchaři. V posteli jste ale labužníkem, který si užívá plnými doušky. Máte výdrž, jelikož jste zvyklí se propracovat k výsledku a víte, že nic není jen tak. Sex berete vážně jdete do něj komplet hlavou i srdcem, což z vás dělá skvělé partnery. Neznamená to ale, že je s vámi v posteli nuda, naopak je plný vášně.

Nevyhýbáte se ani experimentům či pomůckám, které by vám mohly sex ještě zpříjemnit. Je to pro vás uvolnění, relax a pohoda, které máte zdarma a spolehlivě vždy.

Ryby (19.2. - 20.3.)

Působíte jemně, nevinně, ale možná i lehkomyslně. Máte prostě svobodnou duši, toužíte po volnosti a také zdaleka tolik nepřebíráte, kdo bude vyvolený. Výběr je velký a vy přece nikdy nevíte, koho ulovíte.

Umíte velmi dobře snít, proto umíte kreativně využít svou představivost. Dobrý sex s poctivým vyvrcholením vám umožní na chvilku uniknout do světa fantazie a vy se pak snáze vypořádáte s nutností stát někdy taky nohama na zemi. Ačkoli jste romanticky založené něžné duše, v posteli se z vás stávají divoké šelmy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz