Hlavní obsah
Názory a úvahy

KDU-ČSL, vraťte se ke křesťanským hodnotám. Buďte sociálním svědomím vlády

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Lépe zůstat tradicionalistickou stranou držící se své ideologie a plnit původní program, než kličkovat mezi mainstreemem a chtít dodržovat příslib držet se křesťanských hodnot a lidoveckých ideálů.

Článek

Možná, že se do Sněmovny a vlády samostatně v nejbližší době nedostanete, ale můžete ještě přesvědčit okolí o své čistotě a vůli plnit sliby, které jste svým voličům, především těm konzervativním a křesťansky smýšlejícím, dali. To je jeden z důvodů, proč vaše preference klesají. Zrada na voličích. Jak může konzervativní volič s křesťanskými ideály dát straně hlas, jestliže její představitelé jsou nakloněni adopcím homosexuálů? A bylo toho mnohem více, čím jste zklamali. To, co svým voličům nabízel současný lídr strany, hlasy nepřinese.

Možná nemá dostatek zkušeností, není voličům dostatečně znám, ale veřejně pronesený názor poslance a kandidáta na nového předsedu Šimona Hellera: „Manželství je svazek muže a ženy“ straně prospěje. Lidé se totiž v této chaotické době hledají, vracejí se ke kořenům a poslanec Heller může nabídnout křesťanské a lidovecké ideály a jistoty.

Věřím, že jste schopni uspět u voličů, protože politická strana, která by nabízela voličům poctivě svoji značku v původní podobě a programu, se může na výsluní vrátit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz