Hlavní obsah
Umění a zábava

Filmy, které jsou tak špatné, až jsou špatné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Kate_AI_www.wepik.com

Dokážete ještě ocenit hloupé americké komedie?

Článek

Všichni máme své „guilty pleasures“. Absurdní humor si užívají i diváci, kteří jinak preferují kvalitní tvorbu. Nejde jen o nekorektní humor, ale často o ten nejprimitivnější z nejprimitivnějších, díky kterému mohou filmy získat velkou popularitu. Jsou to filmy, které nerespektují moderní požadavky na politickou korektnost, filmy, kde jsou jednoduché tělesné projevy hlavní pointou vtipu. Některé z nich mohou vyvolávat i nevolnost nebo jsou tak hloupé, že je těžké se na ně vůbec dívat. Mnozí z nás je znají z dospívání, kdy se nám tyto filmy mohly dokonce zdát vážně vtipné. Pojďme si je připomenout:

Děsnej doják

Foto: Kate_AI_https://deepai.org/

hlavní představitelka

Je parodií zejména na film „Moje tlustá řecká svatba“. Obsahuje všechno, co by měl obsahovat film spadající do kategorie extrémně primitivního humoru. Hlavní postavu Julii hraje herečka Alyson Hannigan, kterou již známe z filmů „Prci, prci, prcičky“, jež novější díly by se také daly zařadit do této kategorie.

Těžce zamilován

Foto: Kate_AI_picsart.com

Těžce zamilován

Další film, ve kterém si budeme utahovat z tlustých holek. Tentokrát s Jackem Blackem a Gwyneth Paltrow. Tento film je špatný i kvůli své myšlence, že všichni oškliví lidé jsou uvnitř špatní a naopak. Během filmu nás ale může bavit bizarní námět a pohazování obřího spodního prádla.

Deuce Bigalow: Dobrej striptér

Foto: Kate_AI_deepai.org

Akvarista a gigolo

Prostý čistič akvárií se dostane k práci gigola. Ve filmu opět figurují nechutné scény a spousta předsudků, tak jak to u amerických komedií tohoto typu bývá. Přesto je „Dobrej striptér“ filmem, na který se z nějakého důvodu můžeme dívat opakovaně.

Bruno

Foto: Kate_AI_www.wepik.com

Sacha

V Česku možná méně známý „Bruno“ od geniálního Sachy Barona Cohena v mnohém připomíná jeho ostatní filmy. V tomto případě nás ale útočí explicitními scénami, které lze pak jen těžko vymazat z paměti.

Zahulíme, uvidíme

Foto: Kate_AI_gencraft.com

Zahulíme uvidíme

Huličská komedie, která se líbila tehdejšímu mladšímu publiku. Většina mileniálů tento film zná, ale otázkou je, jestli by si jej pustili i dnes.

Anketa

Na který z filmů se rádi ještě podíváte?
Děsnej Doják
14,3 %
Těžce zamilován
0 %
Deuce Bigalow: Dobrej striptér
28,6 %
Bruno
0 %
Zahulíme uvidíme
57,1 %
Celkem hlasovalo 7 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám