Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jak sbalit normálního chlapa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Foto Pixabay

Podrobný návod, jak sbalit normálního chlapa :)

Článek

Prý normální chlapi už nejsou, ti co jsou, jsou rozebraní a pečlivě střežení, a lepší už to prý nebude.

Ženy, radujte se, přináším vám dobré zprávy, jsou, rostou, ale jsou schovaní, rezignovaní na to, že se jim nedaří nic moc sbalit, a rozhodli se, že té věčné džungle seznamek už mají dost a že už to nějak dopadne.

A rezignovaný chlap, to je příležitost, kterou potřebujete. On totiž nerezignoval na ženy, ale na způsob, jak doposud hledal. Jinými slovy… Nyní není ve střehu. Jen tak hibernuje, udržuje své základní životní funkce a ve standardních hodnotách své hladiny testosteronu a nic moc ho jaksi nezajímá.

Teď si řekneme, co je to normální chlap.

Samozřejmě, pro každou z vás to bude trochu jinak, tolerance je krásná věc, ale budeme hledat takový nějaký použitelný universál.

To znamená, nepije první ligu, chodí do práce a má příjemnou jiskru v oku.

A teď už si podejte deníček a tužku a pište si poznámky.

Položíme si otázku. Kde se takový normální nezadaný pracující chlap nachází ?

Vím to, on si totiž jde odpoledne po práci koupit večeři a pivo do samky, protože pak je fotbal a to už chce mít svatý klid.

Takže ano, půjdete štěstí naproti, do samoobsluhy ke kastlům s pivem. Prosím vás, ne do té, co máte za domem. Půjdete do vedlejší nebo prostě do nějaké v okolí.

Nejdřív příprava. Musíte být upravená, žádné divoké barvy, nedráždíte býka. Chcete působit příjemně, mile, ale i trochu vesele, takže zvolíte jednu výraznou barvu oblečení a to tam, kde chcete zvýraznit své přednosti, zbytek klidnější barvy. Žádné extra cetky, shamballa korále necháte doma, žádné amulety a třpytky, toho se muži vyloženě podvědomě bojí. Dovolím vám stříbrné náušnice, jakože super, jste upravená, ale nejste cenově náročná a hlavně marnivá. Pokud máte hezké kotníky, tak nezakrývat, ty musí být vidět. Parfém nepatrný, ve hře budou feromony.

A dámy úsměv, to je základ, ten si nacvičte předem a bude se střídat s výrazem zoufalství. Ale o tom až potom.

Takže máme samku, jste kočka, máte úsměv, máte plán a nemáte chlapa.

Hodinový rozpis.

Dopoledne nechodit, budete tam zbytečně.

Krátce po obědě, stále nechodit, jsou tam studenti.

Odpoledne 15:30 až cca 17 hodin stav ideál, optimální čas.

Večerní hodiny, rizikové období, muži sice chodí, ale mají už velký hlad, takže na vás nebudou mít náladu ani nervy.

Jdeme na to, stojíte v samce, ulička s pivem.

Vypadá asi takhle. Muž středního věku, s malým košíkem. V něm má makovou buchtu na snídani, 15 deka salámu, 3 rohlíky k večeři a blíží se k pivu. Ideálně si bere max 2 piva, jedno na začátek fotbalu a druhé, kdyby dali nebo nedali gól. Vypadá odevzdaně, ale celkem upraveně, nevkusné barevné kombinace oblečení tolerujeme, jsou signálem, že je svobodný.

Pokud je objekt shodný, či v tolerančním rozmezí, opatrně přistoupíte blíž a poprosíte o radu s výběrem piva pro řemeslníky a sdělujete, že nevíte, jaké je dobré, a že se v tom nevyznáte, a že potřebujete poradit a pomoct, jelikož jste zoufalá. Po vašem zoufalém výrazu následuje váš úsměv. Nyní se muž poškrabe na hlavě, to znamená, že přemýšlí a čte mezi řádky sdělené informace. Že jste žena, která je sama, jinak byste přece věděla, co za pivo máte koupit. Jste fajn, jelikož tolerujete pití piva a nevadí vám to, zároveň vám záleží na tom, aby si muž pochutnal a trochu odpočinul. Máte kde bydlet a dokonce něco opravujete, takže dokážete ušetřit i nějakou tu korunu. V ten moment nechápe, kde jste celou dobu byla a jak je možné, že vás potkal až teď.

Nechte ho tak max 5 vteřin, víc už je moc a sklouzne v myšlenkách jinam.

Rozhodíte ho otázkou… Které máte rád?

Tady už se muž usměje, protože dojde na osobní dotaz, což je signál, že se o něho zajímáte a chcete vědět, co má rád. Pravděpodobně vám sdělí, v případě, že je v šoku, tak alespoň ukáže prstem, které pivo mu chutná.

Tady už jsme na předstupni otevřené konverzace, to znamená, otáčí se k vám čelem a vnímá vás, čte si z vašich očí a jeho podvědomí mu hlásí, že jste úžasná. Zde už to musím ženy přenechat na vás, ale držím vám pěsti.

A jedna důležitá rada na závěr, vlastně nejdůležitější… nikdy to nedělejte…

Teda pokud nejste opravdu milá, usměvavá, chápající, tolerantní, prostě fajn ženská… protože by to byla lež a lží začínat nový vztah, je hodně špatný nápad.

Muži jsou fajn, je s nimi sranda a když si rozumíte, tak i hezký život a o to přece jde.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz