Hlavní obsah

Oválná pohádka aneb Otík míří do Bruselu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: IMDb.com

Oválná pohádka míří na Brusel

Byla nebyla jedna země, která se chystala na Eurovolby.

Článek

Občané této země pravidelně eurovolbám téměř nechodili a to způsobilo, že se za velice nízký počet hlasů dá vyfasovat velice dobře placená trafika v Bruselu.

A v této zemi žil, byl chlapec jménem Otík, s poněkud deformovaným obličejem. Svého handicapu se však nezalekl, a díky svému jedinečnému zjevu, si začal na internetu říkat Oválná Pohádka. Chlapec to nebyl moc pracovitý ale za to mazaný. Už dávno založil firmu na prodej šamanských krystalů a v době COVIDu slušně vydělávál na lidské hlouposti.

Otík si uvědomil, že model spoléhání se na lidskou hloupost je osvědčený a za přemýšlel, jak dostat alespoň na pět let onu teplou trafiku.

Inu, spojil se stranou Traktoristé, pro známého sběratele modelů traktorů značky Zetor, koneckonců pochopitelný krok.Traktoristé se spojili se stranou ANO-B, konkrétně s divizí Fízlové.

Co imponuje lidem z bezpečnostních složek na lidech typu Otík ( který se na svém FB mnohokrát nechal slyšet, jak schvaluje fyzické násilí na odpůrcích bezhlavého orání), zůstává záhadou.

Největší záhadou však zůstává, co říkají spolusoudruzi na řádění Oválné Pohádky po pražských barech, speciálně v okolí Krátké Třídy.

Otík se tehdy prezentoval jako fotograf. Nebo tedy… fotograf. Sběratel fotografií. Nahých. Vylouzených po šestnácti, sedmnácti - letých slečnách. Podotkněme, že oválné pohádce tedy bylo něco okolo třiceti a že o jeho zálibách věděl i personál barů Otíkem frekventovaných. Do slavného klubu Jawa dokonce dostal po jakémsi incidentu stopku.

Otíka nikdy žádná z obtěžovaných slečen oficiálně neobvinila. Neoficiálně se však pověsti o jeho zalíbení v nezletilých slečnách a jeho vulgárních reakcích v případě odmítnutí šíří natolik, že se staly součástí Pražského folklóru

Ne nepodobně, jako záliby jiného politika, který nedávno nastoupil za pokus o na tři roky do vězení.

Pokud Oválnou Pohádku znáte osobně, a můžete podobná tvrzení doložit, kontaktujte, prosím, autora. White úchylové matters also.

*Pozn. autora - článek je dílem fikce, a jakékoliv podobenství s reálnými osobami je pouze výplodem vaší paranoie.

Za informace, videa, či screeny konverzací s Oválnou Pohádkou předem děkuji.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám