Hlavní obsah
Zdraví

Chcete zhubnout rychle, bez námahy a během spánku? Tenhle tip je přímo pro vás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://cdn.pixabay.com/photo/2020/07/05/11/36/woman-5372717_1280.jpg

Zdá se vám hubnutí během spánku nemožné? Opak je pravdou. Existuje velice snadný drink, který vám může dopomoci k vysněné postavě.

Článek

Pouze dvě suroviny!

1. Mrkev

Mrkev je jedním z nejznámějších a nejrozšířenějších druhů zeleniny, která je běžně dostupná po celý rok. Kromě toho, že má v kuchyni nespočet využití, je také velmi zdravá. Snižuje hladinu cholesterolu, posiluje imunitu i zrak, zpevňuje kosti a dokonce pomáhá i hubnout.

S 25 kcal na 100 g je mrkev nízkokalorická, ale zároveň obsahuje mnoho vitaminů, minerálů a vlákniny. Obzvláště cenné pro lidské zdraví jsou karotenoidy, které se v těle přeměňují na vitamin A a také dodávají mrkvi její barvu. Jasně oranžová mrkev má obzvláště vysoký obsah beta-karotenu, prekurzoru vitaminu A.

Pomáhá eliminovat toxiny, tuky a odpad v našem těle.

2. Limetka

Posiluje imunitní systém a chrání před virovými infekcemi. Bylo prokázáno, že disponuje protirakovinnými vlastnostmi a pomáhá předcházet některým druhům rakoviny. Limetková šťáva má antivirové, antibakteriální a protiplísňové vlastnosti.

Limetky podporují trávící proces, tím, že stimulují produkci žaludečních šťáv, což usnadňuje rozklad konzumovaných jídel a brání ukládání tuků v těle.

Recept

Budete potřebovat pouze již zmiňovanou jednu mrkev, dvě limetky a 500ml vody.

  • Mrkev oloupanou, na kousky nakrájenou vložíte do mixéru.
  • Přidávejte šťávu z limetky.
  • Přidejte vodu, nebo led dle vaší preference.
  • Mixujte dokud nedosáhnete hladké a lahodné směsi.

Varování

Měli byste vědět, že byste neměli zneužívat tento drink, neboť nadměrná konzumace tohohle drinku může zapříčinit velký úbytek váhy, což může způsobit nemilé potíže.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz