Hlavní obsah
Hobby a volný čas

Háčkování jako relaxace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pexels.com

Pokud se řekne slovo ,,relaxace“, většina lidí si povětšinou vybaví někají způsob jógy či meditace. Ne moc lidí si však představí háčkování.

Článek

Pokud chcete začít háčkovat, stačí vám pouze háčky různé velikosti a jakýkoli typ příze. Pak vám pouze stačí přestat prokrastinovat a můžete se do toho s chutí dát.

Ze začátku se budete muset naučit, jak udělat určité druhy sloupků. To samo o sobě může být někdy velice emočně vyčerpávající. Příze Vám může furt vypadávat z háčku, nebo se Vám pořád může dělit na něco, co by se někdy dalo považovat skoro za nanovlákna, protože všimnout si toho před tím, než se Vám zkazí celková estetičnost sloupku je skoro nemožné. Také se Vám může rozpadnout háček, nebo Vám může vyhořet byt, se všemi přízemi, vlnami či bavlnami… Dobrá, ty poslední jsou možná trochu moc drastické, ale svou pointu to snad vysvětlilo. Prostě a jednoduše, se háčkování někdy může stát velice namáhavou aktivitou.

I přes to všechno se však háčkování může stát i vaší relaxací či odreagováním. Můžete si pouze v klidu sednout, pustit si například nějaký seriál a v klidu si uháčkovat svetr, deku, nebo třeba ponožky.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz