Hlavní obsah
Sport

Florbaloví Kanonýři ohlásili první zásadní posilu, trenér Přívara hodnotí nejen letošní sezonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Hokův | Studio Fabrika

Florbaloví Kanonýři byli letos doslova krok od postupu do nejvyšší soutěže. Chyběl jim k tomu jeden gól v nejdelší možné sérii od play-off první ligy až po baráž o postup do Superligy. Postup do ní je jeden ze základních cílů pro sezonu 2023/24.

Článek

Po dnešku je jasné, že jedním ze zásadních hráčů bude Matyáš Bachmaier, který se vrátil ze švédského angažmá. Ucházelo hned několik superligových týmů, přesto se kladenský odchovanec a juniorský mistr světa rozhodl pro svůj domovský klub.

„Pro Kladno jsem se rozhodl, protože mi to dává největší smysl do nové životní etapy, kterou je vysoká škola i začátek trenérské kariéry. A také to odpovídá mým hráčským ambicím. Vrátit se domů do Kladna tak bylo jasnou volbou, kde snad dokončíme to, co se nedokončilo v uplynulé sezoně. Rádi bychom, aby to už nebyla žádná baráž a postup urvali už ve finále,“ řekl dnes Bachmaier. Při svém návratu do Kladna chce využít zkušenosti z nejlepší světové ligy od zápasové kvality až po tréninkové nasazení.

Uplynulou sezonu hodnotil v exkluzivním rozhovoru pro KMzprávy trenér A-týmu Dušan Přívara. Nevyhnul se otázkám, jaká bude nadcházející příprava na novou sezonu, změní se hráčský nebo realizační tým a jaké je hodnocení právě ukončené sezony? Na celý rozhovor se podívejte zde.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz