Hlavní obsah
Sport

Kladenští Kanonýři bojovným výkonem prodloužili semifinálovou sérii florbalové ligy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Hokův / studioFabrika

Historická série kladenských florbalistů pokračuje dál. V sobotním utkání Kanonýři jednoznačně porazili rivaly z Ústí a vynutili si další zápas na domácí palubovce. Stav série je 1:2 ve prospěch Severočechů, to se ale dnes od 18 hodin změní.

Článek

„Těžké utkání s vítězným koncem. Byl to zápas o všechno a nám se to podařilo urvat. Kluci věděli, o co se hraje, chtěli jsme si to užít. To se povedlo,“ řekl po utkání trenér Kanonýrů Dušan Přívara.

V sobotu sice Ústí otevřelo skóre jako první, kladenským se ale podařilo zareagovat a do šatny odcházeli hráči za stavu 1:1. Rozhodující byl vstup do druhé třetiny, který se výrazně povedl Kanonýrům. Ústí ještě vstřelilo branku, ale pak přišla souhra brankáře Ponomareva a gól Nováka. Ve třetí části Ústí tlačilo a několikrát zkoušelo hru bez brankáře. To sice přineslo jedno pokoření kladenské branky, současně ale i gól do prázdné sítě Ústí. Skóre se zastavilo na stavu 7:3.

Kanonýři se utkají o možnost hrát rozhodující zápas semifinálové série dnes od 18 hodin v hale BIOS. „Chceme vrátit sérii do Ústí. Je před námi těžká práce a v neděli bude určitě Ústí nastavené jinak. My se s tím popereme a předvedeme koncentrovaný výkon. A pak na světelné tabuli uvidíme, jestli ještě do Ústí pojedeme,“ doplnil kladenský kouč Dušan Přívara. Současně spolu s hráči zve fanoušky, aby Kanonýry na domácí palubovce podpořili co možná nejvíce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz