Hlavní obsah
Sport

Kladno srovnalo florbalovou barážovou sérii proti Varům, čeká ho poslední domácí zápas sezóny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Hokův / studio Fabrika

Po roce se opakuje obrovská bitva florbalového Kladna a Karlových Varů. Už loni ve čtvrtfinále první ligy rozhodovala prodloužení a nájezdy. Letošní baráž o postup do Superligy se prozatím drží stejné šablony.

Článek

Zatímco před týdnem byly úspěšnějších Vary, v sobotním domácím utkání se díky Novákově střele v páté minutě prodloužení radovali Kanonýři. Stav série je 1:1 a už dnes od 18 hodin se v hale Bios jeden z týmů výrazně přiblíží možnosti urvat baráž ve svůj prospěch.

„Bude to náročná série. Vary dobře známe a víme, že nás čekají tvrdé zápasy od začátku až do konce,“ řekl ještě před zahájením barážové série trenér Kanonýrů Dušan Přívara. Jeho slova potvrdil průběh sobotního zápasu na Kladně. Domácí tým pohodlně vedl ještě ve třetí třetině, pak ale Karlovy Vary zvolily dlouhou hru bez brankáře a jen pár desítek sekund před závěrečným písknutím vyrovnaly na 4:4. Jejich bojovný nástup pokračoval i v prodloužení, ale Kladno toho využilo a rychlým útokem překonalo Váradiho.

Kladno v neděli čeká poslední zápas sezóny na domácí palubovce. Vzhledem ke stavu série je jasné, že se o budoucím účastníkovi Superligy rozhodne v Karlových Varech.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz