Hlavní obsah
Sport

L’Étape uzavře v sobotu silnice a otevře fanzóny ve vesnicích, v Žilině bude celodenní program

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncerty středočeských kapel, dětský sportovní den a fanzóna doprovodí průjezd závodu L’Étape v Žilině u Kladna. Oslavovat nejen sportovní výkony ale budou i v řadě dalších obcí podél závodu na Kladensku a Rakovnicku.

Článek

Fanzóny zažijí obyvatelé a návštěvníci například Družce, Unhoště, Jenče, Roztok, Pustovět nebo Chýňavy, Svárova či Červeného Újezdu.

Cyklistický závod, který si svou atmosférou nijak nezadá se slavnějším francouzským originálem, startuje ve třech vlnách. Kladenskem a Rakovnickem proto závodníci projedou od 9 do 15 hodin. V této době budou uzavřené i jednotlivé komunikace. Řidiči proto musejí počítat s tím, že bude průjezd v sobotu 10. června komplikovaný.

Kde přesně se budou závodníci pohybovat a kde jsou umístěny všechny fanzóny, mohou zájemci najít na https://www.letapeczech.cz/aktivity-pro-fanousky/.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz