Hlavní obsah
Sport

Po sedmi letech bojují kladenští Kanonýři o finále florbalové 1. ligy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Hokův / www.KMzpravy.cz

Rozhodující víkend této sezóny čeká hned dva kladenské sporty. Kromě volejbalistů budou hrát o přežití a postup do finále první ligy florbalisté.

Článek

Pro Kanonýry je to poprvé po sedmi letech a na odhodlání zvrátit semifinálovou sérii nic nemění ani její stav 0:2 ve prospěch Ústí nad Labem. „Cítíme se odhodlaně. To, že nám prostě nevyšel plán vyhrát jedno utkání v Ústí, nás nepoložilo. Nic se nemění a zaměřujeme se na to herně, abychom sérii prodloužili a v domácím prostředí ukázali naši opravdovou sílu,“ říká před klíčovým víkendem trenér Kanonýrů Dušan Přívara.

A připraveni jsou všichni hráči včetně skvěle chytajícího Ponomareva. Klíčový je pro něj každý hráč, který se zapojí do hry: „Celá pětka, které je na hřišti, opravdu důležitý je každý hráč.“ Na druhou stranu Ústí už prokázalo své kvality a na Kanonýry rozhodně čekají náročné minuty na palubovce. „Když jsou v laufu, vedou, tak si dovolej nadstandardní věci ve hře. Vychází jim to, hrají velice dobře,“ doplňuje obránce Vojtěch Novák. Za klíčovou označuje podporu diváků. I proto doufá, že jich do haly BIOS dorazí co nejvíce.

První zápas začíná v hale BIOS v sobotu od osmnácti hodin. Nejen Kanonýři věří, že v sobotu vyhrají a přidají i nedělní ve stejný čas a na stejném místě.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz