Hlavní obsah
Aktuální dění

Stavba slánské sportovní haly jde do finiše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ladislav Pavlík / www.KMzpravy.cz

Vnější stavba je hotová, nyní stavaři pracují na vnitřním vybavení nové haly

Stavba slánské sportovní haly začala na jaře loňského roku doslova na zelené louce. Její otevření plánuje vedení města na letošní podzim.

Článek

„Otvírat by se měla koncem září, začátkem října. Nechci zbytečně předbíhat. To, co vypadá zvenku hotové, samozřejmě ještě neznamená, že je dokončené uvnitř,“ říká slánský místostarosta Radek Vondráček.

Zatímco samotná stavba i plášť jsou už hotové, nyní se stavaři a další profese soustředí na vnitřní vybavení haly, palubovku, lajnování, ale třeba i vybavení zázemí pro občerstvení.

Hala je primárně určená pro sálové sporty. „Parametry jsou takové, abychom tady mohli hrát mistrovská utkání v basketbalu, sálové kopané, v házené a samozřejmě zde bude mít místo volejbal a další sporty,“ doplnil slánský starosta Martin Hrabánek. S blížícím se datem otevření už má slánská radnice jasno o provozovateli haly.

„Halu bude provozovat Slánský sportovní spolek, což jsou zejména futsalisté a florbalisté. Tedy oddíly, které budou halu využívat nejvíce,“ potvrdil Radek Vondráček. Nové sportovní zařízení na Hájích bude ovšem bude k dispozici i školám tak, aby byla stavba za více než 115 milionů využitá na maximum.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz