Hlavní obsah
Umění a zábava

StarDance. Páni televizoři, vraťte nám ihned pana Chlopčíka, nebo bude zle!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Zdeněk Chlopčík, známý a oblíbený porotce soutěže StarDance, po dvanácti sezónách skončil své působení v této taneční show.

Článek

V nadcházející třinácté řadě, která se objeví na obrazovkách na podzim, již Chlopčík nebude součástí poroty. Obrovská škoda.

Zd. Chlopčík se vyznačoval svými kritickými, ale upřímnými hodnoceními a svérázným humorem, který si diváci oblíbili. Často byl vtipnější než opotřebovaný moderátor Marek „Váleček“ Eben.

Česká televize rázně rozhodla , že jeho místo zaujal Jan Tománek, který v pořadu dříve soutěžil jako tanečník a později se objevil i jako porotce. Nic proti Tománkovi, ale Chlopčíkových kvalit nedosahuje.

Třináctá řada bude mít tříčlennou porotu, kterou budou vedle Tománka tvořit Tatiana Drexler a Richard Genzer. Rozhodnutí o změně v porotě přijal Chlopčík s respektem a vyjádřil vděk za své dlouholeté působení v show, které ho podle jeho slov velmi bavilo a dalo mu mnoho vzpomínek.

Podle České televize se tato změna zaměřuje na osvěžení pořadu a jeho dynamiku.

Chlopčíkova kariéra je spojena nejen se StarDance, ale i s jeho taneční školou a jeho významným přínosem k taneční scéně v Česku. Jeho odchod ze StarDance je pro mnoho fanoušků překvapením, ale televize věří, že Jan Tománek přinese nový pohled a energii, která show obohatí.

Bez váženého pana Chlopčíka STAR dance prostě již není to pravé ořechové. Především Chlopčíkovy fórky chybí a chybí.

Sečteno - Chlopčíkova ráznější, avšak poměrně kultivovaná legrace, rozesmála miliony českých, moravských, slezských a ukrajinských diváků.

Je velká škoda, že tam již tento povedený porotce není.

Na úplný závěr glosy dodávám, že ovšem zůstává pravdou, že takovýto tip pořadu patří na komerční TV stanice ne na veřejnoprávní Českou televizi, to je však námět zase na jiný komentář, vážení čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz