Hlavní obsah

Veřejné flirtování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Jednou se Martin a Zuzka zapomněli v parku a vášnivě se líbali na lavičce…

Martin a Zuzka se sice snažili svou nevěru tajit, ale občas se nedokázali ubránit flirtování i na veřejnosti.

Článek

Martin a Zuzka, kolegové z marketingového oddělení, se do sebe tajně zamilovali. Oba byli zadaní, a tak se jejich vztah musel odehrávat v utajení. Scházeli se potají v parku, v kavárně na rohu ulice, a někdy i v opuštěné zasedací místnosti v práci. Jejich polibky a doteky byly plné vášně a vzrušení, ale museli si dávat pozor, aby je nikdo neviděl. I tak jednou se Martin a Zuzka zapomněli v parku a vášnivě se líbali na lavičce. Vtom je přistihl Martinův kamarád. Martin se bál, že se o všem dozví jeho partnerka, ale kamarád mu slíbil, že nic neřekne.

Na firemních večírcích se k sobě měli nápadně blízko, nedokázali se ubránit flirtování. Vyměňovali si koketní pohledy a šeptali si do ucha. Jejich chování neuniklo pozornosti kolegů a kolegyň, které si začali šeptat o jejich tajném románku.

Zvědavost ostatních vzrostla na maximální úroveň. „S Martinem?“ zeptala se jedna kolegyně druhé s překvapením. „Vždyť ten je přece ženatý!“ Druhá se s chutí pustila do vyprávění. „No to je právě to nejzajímavější! Prý se scházejí už několik měsíců, ale nikomu o tom neřekli. Dokonce si pronajali tajný byt, aby se tam mohli v klidu vídat.“ Kamarádky s úžasem poslouchaly nové detaily. „A jak to víš?“ zeptala se další. „Mám kamarádku, která pracuje v úklidové firmě a ten byt uklízí.“ Kolegyně se ušklíbla. „Prý tam vždycky nechává zapálené svíčky a vonné tyčinky, aby navodila romantickou atmosféru.“ Ženy se rozohňovaly a spekulovaly o tom, co se bude dít dál. „Myslíte, že se to Martin chystá říct manželce?“

Jednoho večera se Martin a Zuzka odvážili a svůj románek naoko zveřejnili. Tančili spolu, objímali se a líbali se před zraky všech. Bylo to riskantní, ale zároveň osvobozující. Konečně se nemuseli skrývat a mohli dát průchod svým citům.

Kolegové byli zpočátku překvapení, někteří i šokovaní. Ale brzy se s novou situací smířili a začali Martinovi a Zuzce fandit. Přáli jim štěstí a doufali, že jejich vztah bude fungovat.

Martin a Zuzka se snažili svůj vztah budovat s rozvahou a respektem ke svým partnerům. Otevřeně s nimi o všem mluvili a dali jim prostor se s novou situací vyrovnat. Nakonec se oba rozvedli a Martin se Zuzkou se nastěhovali do společného bytu.

Tajný románek, který se málem stal tragédií, se nakonec proměnil v krásný a naplňující příběh o lásce a odvaze. Martin a Zuzka dokázali překonat všechny překážky a našli štěstí v náručí toho druhého.

Láska si někdy najde cestu i v těch nejméně očekávaných chvílích. I když se zdá, že je nemožné, aby se dva lidé z různých světů dali dohromady, s trochou odvahy a štěstí se i nemožné může stát skutečností.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz