Hlavní obsah
Rodina a děti

Rodíte děti? Prosím už ne

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pavla Matějů

Mimozemské dítě se seznamuje s pozemskými technologiemi od Pavly Matějů www.pavlamateju.eu

O kontrole porodnosti a vztahu rodičů k dětem narozeným i těm potenciálním.

Článek

Děti jsou citlivé téma. Tedy v souvislosti s dospělými či matkami, ale jinak se o ně moc lidé nezajímají. To třeba v UK, nemyslím tím Ukrajinu, i když zkratka je ne zcela náhodně stejná, myslím United Kingdom, je to jiné. Matky porodí dítě a transferují je Ukrajince, Polce nebo Češce.

Tedy teď už je s tím trochu problém, ale zaplať pán bůh za uprchlíky z Ukrajiny, když kvůli Brexitu došla čerstvá krev panen z Polska, Česka a Slovenska, že? Vraťme se ale nekompromisně k tématu. Pro ženy je porod často trauma, až takové, že je jim doporučováno, aby si její manžel porod natáčel. Prý jí to uleví a trochu rozdistribuuje to trauma s porodem, které má, na manžela přece.

Britky jsou prostě chytřejší, nejsou o nic horší matky než ty druhé přeci. Ony vědí, že je děti moc neberou, a rádi péči o ně přenechají druhým ženám či mužům. To Češky jsou na tom jinak, o děti se bijí jako lvice. Tedy já jsem ještě žádnou lvici bít se neviděl, poněvadž lvice žerou mršiny, to ví každý kromě těch, kteří si lva dali jako symbol do erbu svého státu. Třeba pro Afričany je lev občas symbolem prostě líneho blbce. Ti Afričani jsou ale čimani, co?

Tak české ženy na dětech visí. A visí jako opravdu. Proto často uvidíte ty dětičky takové zbořené či unavené, tahané za velkou dlouhou ruku své mámy. Jaké štěstí mají, když je její ruka dlouhá a jak si přejí, aby byla delší a ještě delší, tak dlouhá jako v pohádce Arabela. Znáte to, ruka šmátralka, a jak ji chtěli potom useknout… Češky své děti milují natolik, že jsou často v dlouhé periodě poporodní deprese, jsou udřené několik let, byť mateřská je vcelku štědrá, třeba Italky nedostávají nic, a za tu dobu navaří hodně kotlů brambor a ohřejí tuny mrkve v mikrovlných troubách. Je to na metál, co myslíte?

Ono totiž je nutné brát téma mateřství vážně. Třebas Židé ve své Bibli učinili ženu, která děti neměla či mít nechtěla nebo mít nemohla, psancem. Odsunuli ji na okraj společnosti. To je ale ošklivé, viďte? A nejsou sami, a proto tu máme společenský befel, aby žena děti mít musela, jinak není pravou ženou. Pořád to tu někde straší toto společenské přikázání a není to dobré. Pak se ženy, které by děti mít neměly a děti mít nechtějí, pouští do pekel a s sebou berou své děti. To Polky o tom vědí své, zákaz potratu, a dokonce i potratové pilulky vede ke společenským hrůzám.

Ženy, pokud děti mít nechcete, prosím v žádném případě je nemějte. Přenášíte potom svou nechuť nebýt na světě na své děti a ony pak mají posra.ý život. Už dost, že mají za zády otravnou matku a ještě mít matku, která je nikdy mít nechtěla. To jsem viděl jeden rakouský film, kde dítě, dnes již mladík, který pracoval v márnici, hledal svou matku, která jej odložila. Rakušáci jsou experti na lidské emoce, tedy na ty emoce vyprahlosti, zatuchlosti a vůbec ty nejlepší emoce, co můžete najít na smetišti lidského podvědomí. No, tak jeden vídeňský mladík hledal svou matku a když ji našel, ona byla otravná jako noc, a na konci filmu mu řekla, že by bylo lepší, kdyby nebyl. Film dávat do zdrojů nebudu, ještě byste ho vy někteří našli a ukájeli se nad ním, vy uchyláci. Toť k těm, kteří se těší ze zvrácených emocí.

Pokud jde o osud světa, třeba v Rusku se Vladimír Putin nedávno, tedy ještě před válkou, zamýšlel nad osudem ruského světa a došel k závěru, že je třeba podpořit porodnost, jinak Rusky nebo Rusové zmizí z té velké krásné země, kde v zásadě nic není. Teď došel zřejmě k opačnému závěru, protože ty nejplodnější se rozhodl obětovat ve velké bratrovražedné vlastenecké válce. Nu, je to ale chytrý chlapec, asi blonďák z Pitěru (Petrohradu).

Není třeba se obávat o osud světa, nemusíte na sebe vzít břímě světové budoucnosti. Muži a ženy, probuďte se! Pokud děti nechcete, můžete být dále normální no a pak vyfičet z existence. Planeta zde lidi nepotřebuje, ostatně ani nepotřebuje ani samu sebe, nikdo nikoho už nepotřebuje. Lidí a zvířat a přírody je tu až moc. Takže směle do toho, do apatyky, drogerie či na net a koupit to, co se navléká. A tak vám to sluší. Nebo koupit ty správné pilule, když chcete dostat hormonální horkost, aspoň se tím pořádně rozfajrujete.

Děti s vaší depresí

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz