Hlavní obsah
Názory a úvahy

Výsledek slovenských voleb je jasný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Flag of Slovakia.svg: SKoppSpyHunter29, Public domain, via Wikimedia Commons

Budou to slovenské ženy, které rozhodnou, kterého chlapa si zvolí. A já tuším, kterého.

Článek

Předem musím říct, že to, jak dopadnou slovenské volby, je mi šumák. Nejsem zaangažovaný ani na jednu ani na druhou stranu. Ale je mi jasné, jak dopadnou. Protože znám slovenskou duši. Prezidentem bude muž s romanticky italsky znějícím jménem Pellegrini.

Slovenské ženy preferují spíše chlapy, kteří se umí přizpůsobit situaci, kteří jsou takoví ohební jako jarní proutek. A to prosím Korčok není. Ten kolem sebe neustále šíří nezdolatelnou takzvaně demokratickou auru - vše dokážeme, moderní stát apod. O toto slovenským ženám nejde. Potřebují něco jiného. Třeba Pellegrinovy řeči o tom, že armáda není bojeschopná. Zní to divně, ale je to tak. A brzo to ve volbách uvidíte. Slovenky prostě naleštěné kandidáty plné sebevědomí nebudou ochotny podpořit. Na to si můžete vsadit. I když, kdyby to nevyšlo, nechtějte to u mě reklamovat. Pouze upozorňuji na rys slovenské národní povahy.

O tom dobře věděl Vláďa Mečiar, ačkoliv trénovaný boxer a právník s častými záchvaty vzteku, měl spíše častější záchvaty lítostivosti. A to pro Slováky bylo tak krásně romantické, že jej podporovali mnoho let bez uzardění. Celé stadiony tento romantický boxer plnil, a plné žen. Až do chvíle, kdy na něj zakleklo USA a některé EU států, i to se může stát v případě Pellegriniho, ale ne v těchto volbách, teď je prostor pro lítostivou romantiku a Slovensko se prostě chce vyplakat, takhle to vnímám já, třeba to vnímáte vy jinak.

A taky se Slováci řídí podle symbolů, Pellegrini správně zvolil výstup na Velkou Javorinu, která je symbolem kamarádšoftu Čechů a Slováků, a Korčok a jeho výstup k soše Štefánika? Špatné znamení, ostatně víme, jak Štefánik dopadl.

Dost tvrdě na zem.

Slovenské ženy chtějí romantického slizouna Pellegriniho, a ne uhlazeného obrýleného Korčoka.

Na to vemte jed.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz