Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Osudová setkání: Skryté signály v našem životním příběhu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: PixaBay - volné pro komerční použití

Můžeme potkat tisíce lidí a nikdo s námi ani nehne. A pak potkáme v tom davu jednoho jediného člověka a ten promění celý náš život.

Článek

To nás nutí k zamyšlení…

EXISTUJÍ OSUDOVÉ VZTAHY?

Věříte, že někteří lidé jsou předurčeni být ve vašem životě? Pokud jste někdy potkali cizího člověka a cítili k němu téměř magnetickou přitažlivost, může to mít svůj důvod. Teorie spřízněných duší a dvojplamenů naznačuje, že tito lidé s vámi sdílí prastaré spojení. Jsou součástí samotné struktury vaší duše.

JAKÝ JE ROZDÍL MEZI SPŘÍZNĚNOU DUŠÍ A DVOJPLAMENEM a jak poznáte, že takového člověka potkáte?

Ať už se setkáte se spřízněnou duší nebo se svým dvojplamenem, vždy pocítíte hlubokou empatii a přitažlivost, které bude těžké odolat. Spřízněnou duší může být kdokoli, s kým máte hluboké spojení, ale vztahy dvojplamenů jsou přímo magnetické. Tito jedinci přichází do vašeho života, aby ve vás zažehli proces objevování a duchovního růstu.

Od chvíle, kdy se setkáte, cítíte se nevysvětlitelně přitahováni k tomu druhému. I když přitažlivost může být sexuální, častěji je to jen touha být v přítomnosti této osoby.

DVOJPLAMEN je jedna duše rozdělená na dvě části, sdílená napříč dvěma fyzickými bytostmi. Každý z nás má pouze jeden dvojplamen, proto se jedná o spojení a cestu, kterou nelze sdílet s nikým jiným na Zemi.

Když se setkáte se svým dvojplamenem, okamžitě zažijete pocit uznání a intenzivní přitažlivosti. Jak se vztah odvíjí, dvojplameny zjistí, že mají společný morální kompas a odpovídající zájmy. Dvojplameny navíc často odhalují spoustu „náhod“ a podobných minulých zkušeností.

JSTE INSPIROVÁNI, ABYSTE BYLI LEPŠÍM ČLOVĚKEM

Účelem dvojplamenného vztahu je probudit vás k vašemu nevyužitému potenciálu a zažehnout hluboko ve vás oheň. Tento vztah vás přetváří, nutí do akce a doslova otvírá svět možností, o kterých se vám ani nesnilo. Dvojplamenné vztahy nejsou ale vždy romantické povahy. Ve skutečnosti jsou navrženy tak, aby otestovaly a rozvinuly vaše pochopení sebe sama a své energie. Odhalují vše, s čím jste se dosud nevypořádali, a z toho důvodu vám pravděpodobně přinesou do života také spoustu slz a frustraci.

Dvojplamenná láska slouží jasnému účelu:

TRANSFORMUJE VÁS NA VAŠI LEPŠÍ VERZI.

Dvojplamenná láska je ve svém jádru o duchovním růstu a jejím účelem je probudit vaši duši.: urychlit váš růst, uvolnit rány, odstranit blokády a přivést vás ke skutečné sebelásce. Navíc mohou být tyto vztahy neuvěřitelně náročné, protože osvětlují vaše nejistoty a vaše nejhlubší obavy a tomu může být těžké čelit.

VZTAH JE TURBULENTNÍ

Vztahy dvojplamenů nejsou jen procházkou jarní zahradou. Častěji je to cesta kamenitá a chaotická. Jste nuceni konfrontovat se s vlastní části vás, která se vám nelíbí – částí, kterou byste raději neviděli. Postavit se tváří v tvář svým démonům a bojovat s mocnými emocemi může být pro každého přinejmenším zdrcující.

V důsledku toho bude vztah s vaším dvojplamenem pravděpodobně o odchodu a příchodu. A když budete mít pocit, že je toho na vás příliš mnoho, můžete vy nebo váš dvojplamen z takového vztahu odejít.

Tento rozchod ale nikdy není trvalý. Vždy k sobě najdete cestu zpět. Ať už to trvá týden, měsíc, roky nebo desetiletí.

TATO SPOJENÍ JSOU VELMI VZÁCNÁ

Přestože jsou dvojplameny určeny k tomu, aby se navzájem spojily, neznamená to ještě, že se tak stane. Typické setkání dvoujplamenů je božsky načasováno, když jsou obě poloviny duše připraveny zažít tento růst a podstoupit výzvy, které jsou k tomu zapotřebí.

Někdy se dvojplameny okamžitě nepoznají. Pokud jedna nebo obě poloviny jednotlivě nedosáhly potřebné úrovně růstu, schůzka je pozastavena na neurčito.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz