Hlavní obsah

ŽENSKÁ MAGIE: JAK MŮŽETE JEDNODUŠE ZÍSKAT POZORNOST MUŽŮ.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: PixaBay

Ženy - nepřehlédnutelné stvoření, které dokáží oslnit i učarovat. Vstupují do místnosti s jemnou elegancí, s vědomím své vlastní individuality a je těžké ignorovat jejich přítomnost.

Článek

Ale co přesně dělá ženu pro muže tak přitažlivou?

Je to vzhled, vůně, nebo je to spíše něco hlubšího, cosi tajemného?

Zde najdete několik způsobů, jak můžete zapůsobit na muže a zvednout si své sebevědomí.

1. Muže zaujme způsob, jakým žena vchází do místnosti

Žena, která vstupuje do místnosti s grácií a sebevědomím, automaticky přitahuje pohledy mužů. Je to signál, že tato žena ví, co chce, a je připravena toho dosáhnout. Ale pozor, nejde jen o fyzický aspekt. Je to spíše kombinace sebejistého postoje a charisma, která činí tento okamžik magickým.

2. Muži považují za atraktivní, když ženy nosí vysoké podpatky

Vysoké podpatky mají neuvěřitelnou moc proměnit celkový dojem outfitu a zároveň působit na muže jako magnet. Ženy je často nosí kvůli vylepšení své postavy a sebevědomí, ale zřejmě netuší, že mají také neodolatelný účinek na mužskou představivost.

Muži vnímají ženy ve vysokých podpatcích jako atraktivní a více přitažlivé. Pro většinu z nich jsou symbolem ženství, sexuality a svůdnosti.

3. Muži milují jemnost

Naše tělo mluví vlastním jazykem a gesta a mimika mohou vyprávět příběh bez jediného slova.

Muži bývají přitahováni k ženské jemnosti jako protikladu k jejich vlastnímu, občas hrubšímu chování. Pravděpodobně jedna z nejintimnějších věcí, která může na světě existovat - je síla očního kontaktu.

Krátký oční kontakt, úsměv, lehké, přirozené gesto, jako je upravování vlasů nebo dotýkání se obličeje, mohou být pro muže velmi atraktivní, neboť představují jemnost a citlivost a vytváří u mužů pocit bezpečí a pohody.

4. Muže přitahuje ženský úsměv

Úsměv má ohromnou moc. Je univerzálním jazykem sympatie. Když vstoupíte do místnosti, nezapomeňte nechat svůj úsměv zářit. Buďte ta, kdo svou pozitivní energií osvěží prostor a okamžitě přitáhne pohledy ostatních. Ať už jste kdekoliv a s kýmkoliv, nechte úsměv doprovázet každé vaše setkání. Úsměv je projevem otevřenosti a vstřícnosti, který láká k bližšímu kontaktu. Toto jednoduché gesto dokáže vytvořit příjemnou atmosféru a uvolněnou komunikaci. Takže ať už je situace jakákoli, nezapomeňte na svou kouzelnou hůlku – úsměv.

5. Muži obdivují ženy, které mají svůj vlastní styl

Když nosíte něco, v čem se cítíte skvěle, zvyšuje to vaše sebevědomí a vypadáte přitažlivěji. Můžete mít na sobě džíny a přiléhavé tričko, sukni nebo roztomilé šaty, ale vždy se musíte cítit pohodlně.

Červená rtěnka je považována za sexy barvu, takže si díky ní budou muži myslet, že jste atraktivnější.

6. Muži milují, jak žena voní

Pro muže je vůně ženy často magnetická. Působí jako afrodiziakum a zvyšuje sexuální přitažlivost. Příjemná vůně u ženy nemusí ale působit jen ve fyzickém smyslu. Je to spíše sebevědomí, šarm a osobnost, která muže přitahuje, nežli pouhý koketní parfém.

7. Ženská magie

Tajemství přidává do vaší osobnosti přitažlivost a  hlubší rozměr a vyvolává v muži touhu poznat vás lépe. Když neodhalujete všechny své myšlenky, pocity a minulost ihned na první schůzce, dáváte muži prostor k objevování a postupnému budování vztahu. Tím vytváříte napínavé a vzrušující pole pro interakci.

Závěr:

Čím to je, že je žena pro muže atraktivní? Ačkoli se může zdát, že ženská přitažlivost je složitá a tajemná, ve skutečnosti je to kombinace mnoha různých faktorů. Důležité je si uvědomit, že přitažlivost není pouze povrchní, ale jde spíše o celkový dojem, který žena v muži vyvolává. Takže buďte samy sebou a nechte svou jedinečnost zazářit!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz