Hlavní obsah
Názory a úvahy

Všechno blbý, občas i dobrý

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Linda Dlouhá

Fotka hřejivá, jinak špatný

Zadek (celebrity) je v pořádku - na Medium. Seznam, viz minulý článek, tam si to tak určitě někdo přečte!

Článek

Když sedíte u stolu a kolem vás páry tančí ploužáky, to je fakt blbý! Když na pódiu hraje kapela, která zahraje všechno a její zpěváci zazpívají všechno a vy musíte sedět u stolu a držet klapačku, to je fakt blbý! Když to psychicky nevydržíte a zdrhnete na záchod, který je, naštěstí, hned vedle pódia, to je fakt blbý! Když na záchodech nikdo není, i to je blbý! Když si tam v kabině začnete zpívat se zpěvákem, jehož hlas doznívá až k vám, je to, svým způsobem, blbý! Když jste na záchodě, protože vypadáte spíš jako Kalamity F. než jako Helene F, a zpíváte spíš jako Božská F. než Helene F., tak to je fakt blbý!

Pointa je, naštěstí, dopředu dost jasná! Záchod měl vynikající akustiku! Vůbec nebylo důležité, co se děje na pódiu a co na parketu, to podstatné se odehrávalo kousek vedle!

Jen nevím, jestli tomu Jung neříkal autoerotická izolace - když někdo zmizí na WC a už z něj nevyleze!

Jednou jsem do diskuzí napsala, že brečím na jednom hrobě. Už brečím míň - některé skutečnosti se, naštěstí, v mezičase vysvětlily. Intuice si ale o to víc vážím. Asi je lepší mít zablokovaný účet, než urážet lidi a ubližovat jim. Za nedodržení smluvních podmínek jsem se omluvila, víc nemůžu udělat. Jestli to nestačí, pak jsem ale nemusela dokládat svoji totožnost. Je možné, že některé výzvy generuje počítač sám, stejně jako odpovědi mohou být automatické.

Už vím, kdo jsem. Vím ale i to, kdo nejsem. Umím se ozvat a umím změnit směr.

Kdysi se mi podařilo pomoct bulimičce. Z bulimie se prý ještě nikdy nikdo nedostal. To se jen tak říká! Jeden z výše zmíněných zpěváků zvládnul i Gotta, Stinga, Johna. Myslela jsem, že to nebude znít, když se tajně přidám, ale krásně to rezonovalo! Vynikající skupina, ale s ženským hlasem by byla ještě lepší! Jestli myslím s mým hlasem? To asi ne - ostatně, vystačím si na toaletě! Navíc jsem lékařka.

Jako happyend mi to přijde dobrý!

Sedávej, panenko, na toaletě, nebudeš-li zvracet, najdou tě!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz