Hlavní obsah
Bydlení

Vytvořte si šťastný domov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Marcela Zlatohlávková

Harmonie je nedílnou součástí našeho vnitřního naplnění a štěstí, pokud ji nenalezneme v sobě, nenalezneme ji ani ve svém domově.

Ani sebelepší architekt nám nedodá „punc domova“, nezaručí, že se nám v novém bytě nebo domě bude dobře bydlet. Onu lásku a pocit bezpečí si musíme vytvořit my samotní.

Článek

Ve svém domově budeme pracovat s láskou a naplněním, nebudeme se tam hádat a řešit zbytečné konflikty, ale naopak budeme svými vřelými city podněcovat ty ostatní, protože to tak chceme. Harmonie je nedílnou součástí našeho vnitřního naplnění a štěstí, pokud ji nenalezneme v sobě, nenalezneme ji ani ve svém domově.

Musíte si uvědomit, že i když budete mít všechno podle plánu a neuděláte ve výběru materiálů, barev, vůní a dalších věcí žádnou chybu, postačí, když se doma budete hádat, křičet na děti, trápit se malichernostmi a okamžitě narušíte celkovou rovnováhu. Z domova, ze kterého se ozývá křik a pláč, nikdy nebude domov útulný, i kdyby byly lustry ze zlata a stěny z mramoru. Právě proto bylo mnohým z nás tak dobře u babičky, která sice neměla nic „in“, ale dýchala u ní pohoda a atmosféra, na kterou jen tak nezapomeneme. Ona se totiž obklopovala věcmi, které s láskou vyrobila, občas si jen tak pro radost uháčkovala dečku a nikdy by ji nenapadlo dát si na okno černé závěsy. Žila v souladu s přírodou a příroda ji za to svým energetickým bohatstvím štědře obdarovávala.

Určitě všichni z vás slyšeli nejen o energii věcí a živých tvorů, ale také o energii přání. Takové přání má své kouzlo a tajemnou moc, protože pokud se splní, udělá většinou někoho šťastným. Jedno takové přání mám i já – přeji všem, aby měli krásný a šťastný domov, který je bude harmonizovat a dodávat jim energii do oněch komplikovaných a všedních dní, které musíme občas všichni překonávat. Stačí jen jediné – zavřít oči, nastavit dlaně a v mysli vidět paprsek štěstí, který vás celé pohltí a obejme. Vidíte, už jste skoro tam – ve vesmíru vašich splněných a tajně probuzených přání…jen vězte, že s láskou obdarováváme, s pokorou přijímáme. Pokud se tímto pravidlem budete řídit, bude šťastná celá rodina. A právě to je ten spokojený domov plný harmonizující a blahodárné energie.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz