Hlavní obsah

Když zavoláte městskou policii a ta vás pošle do háje

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Marek Zelinka/Leonardo.ai

Vím, že u policie (městské) pracují jen lidi, ale zážitek s jednáním byl tak neprofesionální a hnusný, že jasně dokázal dvojí standard zacházení v naší republice.

Článek

Kus od rodinného domu stojí hospoda, velmi populární a navštěvovaná. Nejbližší parkoviště je od ní tak 5-10 minut pěšky, což zákazníkům přijde moc daleko. Proto parkují, kde je napadne, aby byli z auta do minuty u stolu. Třeba před domem, třeba i přímo před vstupem nebo výjezdem z garáže, když to jinak nejde.

Pokud člověk vidí řidiče, rovnou mu z okna řekne, aby přeparkoval. Naši řidiči jsou oportunisti, hledají místo, aby je nikdo neviděl, ale když jsou přichyceni, většinou přeparkují bez řečí. Většinou. Někdy jsou hrubí a agresivní.

Aut parkujících pod oknem a ničících chodník bylo stále víc a víc, takže se dala na dům cedulka s varováním a volala se městská policie, pokud tam někdo zaparkoval. To se stalo jednou, dvakrát a potřetí už byl policista krajně nepříjemný. Majitel hospody, mimochodem majitel mnoha budov, např. té kde sídlí MP i části městského úřadu, je prý přišel kvůli nám seřvat, že mu kazí kšefty a odhání zákazníky. Lidé si prý u něj stěžují, že za blbé parkování na chodníku dostali pokutu.

Výsledek? Až příště bude někdo parkovat před domem a blokovat chodník, třeba i vchod… Nevolejte!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz