Hlavní obsah
Seberozvoj

Jak odvést přivtělenou duši?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Dlouho jsem váhal, zda tento článek napsat. Dotaz: „Prosím, co to může být, tupá bolest jakoby celého člověka, takové vnitřní jakoby chvění a divný to je, neumím to popsat.“

Článek

Moje odpověď: „Na 70-80% příznak přivtělené duše.“

A potvrzení, že to není nesmysl: „Souhlasím, mě se to stalo. Jsem ráda, že se mi ji povedlo odvést. Měla jsem ty samé pocity. Bolest v kříži jako by mě někdo tahal za páteř, třes a chvění. 3 dny před operací spáchal sebevraždu švagr, pohřeb měl den po operaci.“

Jestli vám to připomíná příznaky psychiatrické nemoci? Ano. Kdyby paní nevěděla, že ho má odvést, už by se pravděpodobně na tuto nemoc léčila. To, že máte diagnózu neznamená nic, když ji neumíte vyléčit.

Jak se mám přisedlíka zbavit?

Pak to sám nedělejte. Protože, abyste pomohl sobě, musíte dělat všechno nejlepší pro něj. Když on bude cítit, že se ho chcete zbavit, udělá pravý opak a zavrtá se do vás tak, abyste na něj nikdy nepřišel. Jedině skrze příznaky, které každá přivtělená duše způsobuje. A může působit úplně všechny příznaky, od psychiatrických po rakovinu (ale trvá roky, než se rakovina zhmotní). Od častého nachlazení až po autoimunitu. Přičemž zatím nevím, jestli za každou rakovinou a autoimunitou je přisedlík, nedá se to vyloučit, ale zatím spíše věřím medicíně. Ale myšlenka hlodá, takže kdyby někdo s těmito těžkými diagnózami za mnou přišel, mohl bych vyloučit nebo potvrdit tuto hypotézu. Že vždy je za těmito nemocemi přisedlík. Zatím mohu říct, jen že někdy.

Druhy přisedlíků

Paní měla nejjednodušší situaci. Věděla o švagrovi. Dokonce se může stát, že máte problémy dřív, než se dozvíte, že někdo umřel. A se švagrem asi neměla špatný vztah.

Na druhé straně je možná váš přisedlík démon, který vám chce ublížit. A postup musí být vždy stejný. Když začnete vidět v někom zlo, doporučuji, abyste ihned přestali a šli za někým, kdo dokáže vidět pravdu za zlem. Protože jakmile začnete bojovat s ďáblem, tak máte peklo. Já sám viděl kdysi dávno muže, který se přetahoval se zlem o to, kdo je mocnější. Samozřejmě to nepomohlo a nevím, jaké byly další následky pro klienta.

Když s ním nedokážete komunikovat

Tak mu aspoň zapalte svíčku. Nevím, jak je to možné, ani mechanismus účinku, ale plamen svíčky má skutečně potenciál odvést přisedlíka. Ale postarejte se, abyste nevyhořeli. To je to nejpodstatnější. Dokonce i žárovka a svícení mobilem může pomoci, když je nejhůř.
Je to divné, ale zdá se, že jakékoliv světlo může pomoct.

Zkuste se na něj naladit

Jestli se toho bojíte, tak to nedělejte. Stejně jako když trpíte bludy, halucinacemi nebo se léčíte s jakoukoliv psychickou nemocí. Sice by vám to mohlo pomoci, a dokonce by vaše nemoc mohla okamžitě odeznít, ale pravděpodobně máte přisedlíků víc a tudíž je to nebezpečné, když nevíte, co máte dělat. Odborník pomůže. Ale musí být schopen vidět zlo jako převlečené dobro. Když tohoto nebude schopen, tak obzvláště vy se takovému člověku vyhněte.

Když s ním začnete mluvit, nejdřív se ho zeptejte, jestli patří k někomu živému v užším slova smyslu. Když ano, pak musíte udělat něco jiného. V tom případě se musí vrátit, ale vyhnání by nepomohlo. Představte si to tak, že on u vás hledá azyl. Tohle je ta nejtěžší možnost a bez průvodce, to prosím, nedělejte.

Obecně: Když ho budete chtít vyhnat, nedělejte to

Pak má pro vás vzkaz, který když nepochopíte, vám jeho vyhnání pomůže jen dočasně a dlouhodobě vám uškodí.

Pak se ho zeptejte, jestli ví, že umřel.

Většinou to neví. Ale tím, že vám v předchozím kroku řekl, že nepatří k nikomu živému v užším slova smyslu, tak mu to jen připomeňte. Když budete vědět, že někdo ve vašem okolí právě zemřel, ukažte mu jeho smrt nebo pohřeb. Jestli je to on, pochopí to.
Nebo se ho zeptejte na poslední rok, který si pamatuje. Když to bude před rokem 1900, tak je to jisté, že je mrtvý. Řekněte mu, jaký je dnes rok, ukažte mu mobil, počítač, auto. Když pořád nebude chtít přijmout, že je mrtvý, obraťte se na někoho, kdo ví, jak dál.

Když už ví, že je mrtvý,

řekněte mu, že když tady bude přebývat, škodí tím sobě i vám. A že může odejít do světla, kde už nebude trpět.
Když bude říkat, že nemůže, třeba proto, že je ve vězení, tak mu připomeňte, že je mrtvý. A tudíž může opustit své tělo i jakékoliv mříže, které jsou fyzické a které v jeho světě neexistují, ledaže věří opaku. Raději mu to řekněte, až když si ověříte, že do světla chce.
Když by se světla bál nebo dokonce jím pohrdal, tak musíte zavolat odborníka.

Řekněte mu, aby poprosil světlo, aby si ho vzalo k sobě

Pokud to není schopen z jakéhokoliv důvodu říct, tak opět odborník.
Když nemůže nebo si myslí, že nemůže nebo si nezaslouží jít do světla, odborník.

Když se jeho okolí rozzáří,

tak vidí světlo. Popřejte mu šťastnou cestu.

Pro jistotu ho ještě za hodinu zkontrolujte

Prostě ho poproste, aby se na malou chviličku vrátil a zeptejte se ho, jak se mu daří. Pokud není na místě klidu a míru, tak to znamená, že odešel do falešného světla. Řekněte mu, že může jít do skutečného světla. A opakujte celý postup, dokud nemáte jistotu, že je v místě, které je plné lásky, světla a míru. A jako bonus vy už budete vědět, kam půjdete po smrti.
A nejen že pomůžete přisedlíkovi do světla. Vy pomůžete sobě i všem lidem tady, aby se náš svět maličko projasnil. Protože tenhle svět není pro ně a světlo není pro nás trvale. Ale můžete se tam vracet každou noc, jestli v tomhle světě je za zatím těžké pro vás. Ale určitě si neberte život, protože tím byste si vše jen ztížil. A navíc teď už víte, proč trpíte. A je jednodušší odvést přisedlíky, než se muset znovu narodit do ještě těžšího života, než máte teď.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Reakce na článek

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám