Hlavní obsah
Seberozvoj

Muž ve zdravé mužské energii chce ženu ve zdravé ženské energii jen chránit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Zdravá mužská a ženská energie vám nemůže nikdy ublížit. (Zatímco nezdravá může). Ale lidé, kteří o dané problematice neví vůbec nic a ti vám mohou ublížit nesmírně. Obzvlášť když jim uvěříte.

Článek

Muž a žena nemají spolu bojovat.

S jedinou výjimkou. Ale mužská a ženská energie nemá žádnou výjimku, kdy by chtěly bojovat. Takže když vidíte, že spolu bojuje mužská a ženská energie, tak automaticky z toho plyne, že to není zdravá mužská a ženská energie.

Muž ve zdravé mužské energii chce ženu ve zdravé ženské energii vždy jen chránit.

Takže když vidíte muže, jak ubližuje ženě, tak víte s jistotou, že
- muž není ve zdravé mužské energii
- žena není ve zdravé ženské energii

- nejčastěji platí obě varianty současně

Kdy chce muž ubližovat ženě?

- když to je jediný způsob, jak může ženu zachránit před ní samou (takže muž může zápasit se ženou, když vidí, že jinak vstoupí před rozjeté auto)
- když mu bylo ublíženo od žen/y, zejména když mu bylo ublíženo od jeho matky a ještě si to nezpracoval
- když mu žena ubližuje (takže muži mohou spravedlivě bít ženu, která je předtím psychicky týrala, ale protože týrání mužů se nepředpokládá, tak jsou i za to nespravedlivě potrestáni a pak mají další důvod, proč se chtít mstít. A před takovým mužem, který se chce mstít na ženách, je absolutně správné se chránit.)

Ale kdybyste měl pravdu, tak to znamená, že skoro žádný muž není ve zdravé mužské energii

Ano, přesně tak to je.

A je to ještě horší.

Protože 99,99999% času v historii byla věc jasná: Když si žena vzala slabého muže, tak tím si vybírala s jistotou život na okraji společnosti. A když byl její kmen poražen, tak ji v nejlepším případě čekal život otrokyně, v horším případě byla znásilněná a zabitá. A život jejích děti byl zpečetěn. Proto jsou lidské ženy předurčeny k tomu se vyhýbat slabým mužům. (Naopak pavoučice si dají slabého pavouka rády, zatímco jeho tělo na ní ještě dělá kopulační pohyby).
Proto zlí muži, dokonce i když jsou ve vězení na doživotí, tak mají partnerky. A ze stejného důvodu jsou „přehodnělí“ muži, kteří jsou celý život jen kamarádi.

Takže mám jako muž být zlý?

Ne. Naštěstí je tady možnost, která vyhovuje jak ženám pudově, tak ženám rozumově. A ta možnost je být mužem, který umí ženě ublížit, ale nepotřebuje to.

Takže muži jsou trojího druhu:
-Muži, kteří neumí za žádných okolností ženě ublížit.
-Muži, kteří ubližují ženám, protože to jinak neumí.
-Muži, kteří umí ženě ublížit, ale nedělají to, protože proč by měli ubližovat ženě, kterou mají rádi.

Takže stačí změnit společnost a pak budou všichni muži ti, co neumí ženě ublížit

Bohužel této dystopii se začínáme blížit.

Jaká dystopie? Vždyť to je začátek dobrého lidstva.

V životě každého muže přijde okamžik, kdy je mu ublíženo. A on jen v klidu svěsí hlavu a čeká na další ránu. To chcete? Že přeháním? Tak to zkuste. Zkuste nedat svému dítěti hranice. A uvidíte, co se stane.

Ale hranice jsou něco jiného, než ubližování.

Z vašeho pohledu ano. Z pohledu dítěte ne. A jestli mi pořád nevěříte, tak si vezměte příklad pana Donalda Trumpa: Nikdo mu neubližoval. Ale když mu voliči dali hranice, tak nebyl moc rád a naopak v důsledku jeho činů umřeli lidé, když si chtěl vzít násilím, co mu nedali voliči dobrovolně.
Každé dítě má pocit, že ono má právo na vše, dokud nedostane hranice, které mu ukážou, že každé právo má své hranice.

Takže jestli chcete být jako pavoučice,

chtějte mužům sebrat to, co je jejich jedinou ochranou před nadvládou žen.

Ale i tak já chci slabé muže, kteří mi nedokážou ublížit

Gratuluji. Právě jste si vybrala nejhůř. Protože muži, kteří nedokážou ublížit, budou v sobě hromadit své ponížení, až to nakonec z nich vytryskne. Takže když budete mít takových 100 mužů, tak 99 z nich na to umře. A jeden z nich vezme samopal a vystřílí spoustu žen.

Ve zdravé společnosti by se muž naučil, že není potřeba ženám ubližovat

už kolem věku 8-10 let. Takže do puberty už by šli jen chlapci s tímto tématem vyřešeným. Ale abychom to dovedli, tak bychom museli přestat věřit, že muž (nebo ženy) jsou špatní/é. A to nejde, dokud vidíme kolem sebe příklady mužů, kteří ubližují ženám jen tak z plezíru.

Řešení?

Je pro každého, kdo chce zlepšit svůj život. Muž se naučí být ve zdravé mužské energii, takže už nebude muset ženám ubližovat. A ženy budou z něho cítit sílu. Která tady bude pro ně. A ne proti nim.
A díky tomu se ženy přestanou bát mužů. A naleznou svou ženskou energii a díky ní dostanou naše děti, co potřebují.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz