Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Na Štědrý den se pohádá až polovina rodin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

A já jsem si jistý, že Štědrý den, právě proto, že by měl být svátkem klidu, tak je pro mnohé tím dnem, který by klidně vyhodili z kalendáře.

Článek

Protože buď máte hezký celý život

a pak je vám jedno, jestli bude štědrovečerní večeře přesně v 5. Takže si ji v klidu vychutnáte třeba až v 7. Hlavně když mezitím bude pohoda.
A nebo si chcete na Štědrý večer vychutnat to, co vám celý rok chybělo. A čím víc pak jeden z manželů trvá na tom, aby to bylo právě tak, jak to má být, protože se to tak dělalo vždy, tak tím větší je jistota, že ona umělá pohoda se zvrtne v přirozenou hádku.

Na co budete myslet za půl roku?

Na to, že jste to vše zvládli? Nebo na pohodu, která u toho byla, nebo nebyla?
A podle toho se rozhodněte: Chci mít Vánoce jako svátky umělého klidu a míru? Nebo chci mít méně cukroví, horší Štědrý den podle požadavků lidí, kteří už tady dávno s námi nejsou, ale klid a mír je skutečný?

Přeji vám hodně štěstí a moc a moc pohody

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz