Hlavní obsah

Snížená funkce štítné žlázy z pohledu hlubinných konstelací a bývalého lékaře

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

941

„Dobrý den, našli mi uzlík při vyšetření štítné žlázy, mám sníženou funkci štítné žlázy. Do krku mám často křeče a mám z toho strach… Jaké máte zkušenosti? Jak bych se mohla zklidnit?“

Článek

Váš strach vyčerpává štítnou žlázu. Teď už je to ve fázi, kdy je i měřitelně Vaše štítná žláza nejen oslabena, ale už i je snížená její funkce.

Potlačení strachu ublíží Vaší štítné žláze

Problém je, že by Vám uškodila snaha Váš strach necítit. O což se snaží většina ezoteriků.
Takže vezměte svůj strach na milost a obejměte ho. Jak to udělat je v tomto článku : https://medium.seznam.cz/clanek/martin-daniel-1-pomoc-kdyz-mate-strach-43928
A tady něco víc o strachu: https://medium.seznam.cz/clanek/martin-daniel-strach-nam-vzdy-chce-pomoct-52947

Uzdravením Vašich strachů se velmi pravděpodobně zlepší i štítná žláza

A s každým uzdravením jednoho z Vašich strachů se Vaší štítné žláze trochu uleví. A protože Vaše štítná žláza zatím není úplně zničena, tak je velká pravděpodobnost, že se můžete úplně uzdravit.
Nebo můžete řešit následky (a brát doživotně léky na štítnou žlázu) a neřešit příčinu. Rozhodnutí je na Vás. V každém případě léky zatím musíte brát v každém případě, protože jsem (bývalý) lékař a ne nezodpovědný léčitel.

Pozn.: Již 28 let nepracuji jako lékař. Protože jsem dal přednost svému uzdravení před prací lékaře.
Pozn2: V žádném případě nejsem ani proti klasické medicíně, ani proti léčitelství. Všechny metody prospěšné pro klienta by měly spolupracovat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Hypotyreóza

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz