Hlavní obsah
Umění a zábava

Ondřej Gregor Brzobohatý konečně v klidu. Matka mu schválila třetí manželku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: David Sedlecký + Mhornik / Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license

Daniela Písařovicová má vzdělaní, inteligenci a „jistou úroveň“. Hana Gregorová Brzobohatá může být spokojená.

Bude ještě další pokus? Ne, hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý ve svém soukromí zřejmě našel klidný přístav. Až třetí svatbu mu posvětila náročná matka. Údajná lesbička a krásná miss jí nestačily.

Článek

Konec jako v romantickém dramatu Casablanca z roku 1942. Hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (40) si totiž o minulém víkendu, v přísně střeženém soukromí italského Lago di Garda, vzal moderátorku Danielu Písařovicovou (44). Ale zpět k filmu a jeho slavné poslední větě z úst Humphreyho Bogarta. „Myslím, Danielo, že tohle je začátek nového přátelství,“ zněla by z úst herečky Hany Gregorové Brzobohaté (71), matky zmiňovaného umělce, parafráze tohoto výroku. Jen na okraj, původně byl adresován francouzskému důstojníkovi při společném odchodu z letiště.

Předchozí sňatky svého syna totiž neschvalovala a své zklamání dávala veřejně najevo. Ani Taťána Kuchařová (35), nejkrásnější žena světa z roku 2006, jí nebyla dost! „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ vyjádřila se tehdy Gregorová. A to nemluvíme o PR manažerce Johaně Indrákové (43), kterou si Brzobohatý vzal před patnácti lety. Tehdy ještě žijící otec Radek Brzobohatý (1932-2012) ani matka na svatbu nepřišli, protože je iritovalo její nižší vzdělání. Ještě více prý byli pohoršeni jejím údajným předchozím vztahem s jinou ženou.

Freud by měl radost

O téměř oidipovském vztahu mezi matkou a synem nebylo u Brzobohatých nikdy pochyb. V psychoanalýze, jejímž průkopníkem byl rakouský lékař Sigmund Freud, se Oidipův komplex nazývá těsný, až sexuálně podbarvený vztah mezi matkou a synem. Před sedmi lety to Brzobohatý nepřímo dokázal i dalším neobvyklým krokem. „Na příjmení Brzobohatý si vylamují zuby i čeští moderátoři, uvažoval jsem tedy o jméně Gregor, které patřilo mému dědečkovi z maminčiny strany a které je mnohem víc mezinárodní,“ zdůvodnil to množícími se nabídkami práce ze zahraničí. Od té doby se tedy představuje jako Ondřej Gregor Brzobohatý.

A jaké jsou vztahy dvakrát neúspěšné tchyně s novou snachou? „Mně se líbí, znala jsem ji už předtím. Když je můj syn šťastný, jsem i já. Myslím, že je to hezká a chytrá holka. A nohy má až někam sem,“ ukazovala spokojeně Gregorová Brzobohatá v TV magazínu Showtime. Že si dvě nejdůležitější ženy v Brzobohatého životě skutečně padly do noty, se potvrdilo i před rokem na premiéře muzikálu Slunce, seno, jahody. Fotografové je zastihli v družném rozhovoru, nechybělo ani objetí a spiklenecké pomrkávání. Pokud by tedy dnes nějaká sázková kancelář vypsala sázku na pevnost právě uzavřeného svazku, byl by její kurs jistě příznivější vůči jeho trvání než naopak…

Seznam zdrojů:

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/180484/za-rozvod-brzobohateho-muze-nevera-a-tchyne.html

https://cnn.iprima.cz/gregorova-o-zenach-brzobohateho-syn-mel-na-vic-miss-world-nic-neznamena-54238?utm_

https://zeny.iprima.cz/hana-gregorova-o-ondrejove-detstvi-nekdy-mi-ho-bylo-az-lito-112830

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Daniela Brzobohatá (Písařovicová)

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz