Hlavní obsah
Umění a zábava

Světelný paprsek Bod Obnovy září na plátnech našich kin a za hranicemi rozkvétá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Mefhtamine

Připravte se na neuvěřitelnou jízdu, přátelé! S nejnovějším filmovým triumfem „Bod Obnovy“ se ocitáme na začátku neuvěřitelného dobrodružství.

Článek

Zvučné datum 21. září bude mít nezapomenutelný zvuk pro všechny filmové nadšence. Proč? Protože ten den, přátelé, bude naše vlastní duše promítána na plátnech tuzemských kin, a to díky ohromujícímu dílu s názvem „Bod Obnovy“. Ale nejrychlejší zvědy to už vědí: tohle sci-fi opus z nitra režiséra Roberta Hloze již získal srdce diváků v dalekých končinách. Ano, máte dobře! Dokázal zlomit ledy v Americe, probudit zvědavost v Kanadě, Austrálii, Německu a co teprve v Rakousku. Světová scéna byla naprosto šokována, když našemu „Bodu Obnovy“ byla udělena pocta mimo naše hranice.

Ovšem pojďme na to. Světlo reflektorů se napřáhlo nad námi, když tohle mistrovské dílo poprvé ozařovalo plátna filmových svátků v Jižní Koreji. Ale to byla jen začátek, přátelé! Švýcarsko, Kanada, Chorvatsko a Srbsko – tyto země vzdaly hold našemu klenotu na světových festivalech. Náš „Bod Obnovy“ nám ukázal, že naše umění může oslnit za hranicemi domova.

Foto: Mefhtamine

A teď pojďme k lahůdkám domácím. Po mnoha desítkách let vstoupil na scénu jako skrytý poklad – první český sci-fi skvost! Zavzpomínejte na to, jaká to byla sláva v Karlových Varech, na Mezinárodním filmovém festivalu, když se „Bod Obnovy“ zjevil na plátně. Náš hrdina zvedl ohromující potlesk do oblak a sál hotelu Thermal se zvedl ve vzpomínkovém vření. Stálo to za to, přátelé, stálo to za to!

A to není všechno. Už jste někdy viděli frontu, která se táhla dlouhými ulicemi? Naši věrní fanoušci čekali na projekci „Bodu Obnovy“ na Letní filmové škole až dva dlouhé hodiny před zahájením. A co si myslíte, že se stalo? Ano, ti šťastlivci, co se vešli do sálu, zažili okamžiky, které budou mít navždy v srdci.

Připravte se, protože 21. srpna bude začátek něčeho ohromujícího! Vybraná kina v celé republice zahájí předprodej našich zářijových předpremiérových projekcí. Nebudete chtít minout tuto šanci na vlastní setkání s „Bodem Obnovy“.

Foto: Mefhtamine

166994859_3e5830

A co říci o hvězdách našeho snímku? Ti se ocitli před kamerou až v Karlových Varech a byla to pro ně novinka. A můžete si být jisti, že nadšení jim z očí nezmizí. Podívejte se na Andreu Mohylovou, ta si zahrála hlavní roli agentky Em Trochinowské. A co na její výkon řekli ti zahraniční odborníci? Fantastický, úžasný, ohromující, a nechybělo ani velmi charismatický! A co Matěje Hádka jako výzkumníka Kurlstata a Václava Neužila v roli agenta Mansfelda? Oba jsou hvězdy světového formátu. A na scéně se také objeví Jan Vlasák, Karel Dobrý, Agáta Kryštůfková, Iveta Dušková, Adam Vacula, a nesmíme zapomenout na slovenské perly – Milana Ondríka a Richarda Stankeho.

Přátelé, nechte se pohltit vlnou vzrušení! „Bod Obnovy“ je tu pro vás, aby oslnil vaše smysly, probudil vaši fantazii a zanechal ve vašem srdci nejhlubší stopu. Připravte se na cestu do neznáma, na výpravu naplněnou emocemi a dobrodružstvím. Toto je „Bod Obnovy“ – váš nový nejlepší přítel na plátně!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz