Hlavní obsah

ZE SVĚTA BUDOUCNOSTI: META ODHALUJE CHATBOTA S NÁDECHEM OSOBNOSTI!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Mefhtamine

Zapomeňte na nudné chaty. Meta AI vám nabídne víc než jen slova - přinese vám zábavu, pomoc s plánováním dovolené a kuchařský talent!

Článek

Připravte se na revoluci v digitálním světě, kde se setkává umělá inteligence s charismatem! Mark Zuckerbergova gigantická Meta právě rozproudila vlnu inovací s představením Meta AI, chatbota, který nejen odpovídá na vaše otázky, ale vytváří zážitky. Jak? S osobností!

Jste unaveni od obyčejných chatbotů, které odpovídají jak roboti? Představte si chatbota, který nejenže rozluští vaše hádanky v chatu, ale také se vám postaví do kuchyně a bude váš kuchařský průvodce!

Foto: Mefhtamine

Co dělá Meta AI tak výjimečným? Pod jeho kapotou najdete živý jazykový model Llama 2, který byl vypuštěn do světa v červenci. A tato špičková technologie nejde jen o odpovědi na otázky - jde o vytvoření interaktivního zážitku s umělou inteligencí.

Zapomeňte na nudné chaty. Meta AI vám nabídne víc než jen slova - přinese vám zábavu, pomoc s plánováním dovolené a kuchařský talent! A co je ještě zajímavější, tento chatbot nabídne několik osobností. Imagine having a chat with Snoop Dogg or Kendall Jenner - Meta AI brings their personalities to life!

Ale pozor, to není všechno. Zatímco Meta ukazuje svou kouzelnou hůlku, OpenAI se vrací do hry s ChatGPT, který teď kromě odpovědí může procházet internet, poskytujíc vám nejčerstvější informace. To je revoluce!

Vstupte do budoucnosti s Meta AI, kde umělá inteligence získává osobnost a ChatGPT vám přináší vědomosti z nejnovějších zdrojů. Změňte svůj digitální život - teď!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz