Hlavní obsah
Internet a technologie

Malování: Nové Funkce a Průlomová Práce s Vrstvami ve Windows 11

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Mefhtamine

Pamatujete si, jak jste dlouho toužili po tmavém režimu a špičkovém vzhledu Windows 11? Čekali jste a čekali, ale teď máte co…

Článek

Maličká aplikace, velký výsledek! Malování ve Windows je nyní na úrovni hvězd! Ano, slyšíte správně, a nemusíte být designérským géniem, abyste se chopili těchto neuvěřitelných možností.

Pamatujete si, jak jste dlouho toužili po tmavém režimu a špičkovém vzhledu Windows 11? Čekali jste a čekali, ale teď máte co slavit. Malování je zpět a přináší s sebou revoluční změny! A nejlepší na tom je, že to nejsou jen prázdná slova.

Foto: Mefhtamine

S novým Malováním můžete doslova kouzlit s vašimi fotografiemi. Jak? S funkcí, kterou vám představujeme, automatickým odstraněním pozadí kolem objektu na vaší fotce. A nejlepší na tom je, že to funguje jako kouzlo! Samozřejmě, pokud máte svou vizi, můžete se do toho pustit i manuálně a rozhodnout, co na fotce zůstane a co zmizí.

Malování se rozhodlo ukázat své ostré zuby a nabízí nám něco, co jsme si dříve jen mohli přát. Ano, mluvím o práci s vrstvami! Nemusíte se bát, že pokazíte svou uměleckou tvorbu. Teď můžete kombinovat vrstvy, jako byste byli skutečnými umělci, a vytvářet tak úžasné obrazy, jaké jste si kdy představovali.

Foto: Mefhtamine

A co víc? Novinky najdete v Malování od verze 11.2308.18.0, a pokud to ještě nemáte, nebojte se, brzy na to přijde i k vám. Malování se stalo ještě silnějším nástrojem pro ty, kteří touží po větší kreativitě. Změňte pozadí vašich selfie na pohled z vrcholku hory, přidávejte, mažte, slučujte nebo duplikujte vrstvy podle svého gusta.

A teď tu máme něco, co vás zcela jistě dostane – Malování konečně podporuje průhlednost! Ukládejte své mistrovské kousky ve formátu PNG a dejte svým obrazech ten nejprofesionálnější vzhled.

Nemůžeme dočkat, až uvidíme vaše umění na všech sociálních sítích. Takže co teď? Nečekejte a pusťte se do Malování. Dejte volnost své kreativitě a ukažte světu, co vám dává tato úžasná aplikace! Malování ve Windows je teď hotové krasojízda!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz