Hlavní obsah
Automobily a vozidla

Slovenský zázrak: Létající auto ve slavném videu MrBeasta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Mefhtamine

Jeho nové video je skvostným odhalením automobilů, jaké jste ještě nikdy neviděli. Od jednoho dolaru až po honosných sto milionů dolarů. Ale teď se dostáváme k největšímu překvapení tohoto videa.

Článek

Zvu vás na vzrušující dobrodružství, které právě ukázal světu největší youtuber v Americe - MrBeast! Jeho nové video je skvostným odhalením automobilů, jaké jste ještě nikdy neviděli. Od jednoho dolaru až po honosných sto milionů dolarů. Ale teď se dostáváme k největšímu překvapení tohoto videa.

Ano, slyšeli jste správně! Mezi těmi úžasnými stroji se objevil také jedinečný kousek technologie - slovenský AirCar! Tento létající zázrak zaujal i srdce Amerického youtubera MrBeast. Ale co o něm víme?

Foto: Mefhtamine

AirCar je slovenský poklad, který se stane hrdinou vašich snů! Tento úžasný stroj od firmy Klein Vision váží jenom jednu tunu a pojme dvě šťastné duše uvnitř. S motorem BMW o objemu 1,6 litru je to vůz, který vám poskytne nesrovnatelný zážitek. Ale teprve to nejlepší přijde!

Víte, co AirCar dokáže udělat za pouhé dvě minuty? Proměnit se z běžného automobilu v elegantní letadlo! Ano, správně jste slyšeli, může létat! Pro vzlet potřebuje pouze 300 metrů ranveje. A pak se stává tím, čím byl stvořen - letícím šampionem.

Rychlost, kterou AirCar dokáže vyvinout, je ohromujících 170 km/h, a jeho dolet činí neuvěřitelných 1 000 kilometrů! Ale to není všechno. Společnost slibuje ještě výkonnější verzi, která bude dosahovat rychlosti okolo 300 km/h. To je budoucnost, kterou nemůžete ignorovat.

Foto: Mefhtamine

Svět MrBeastova videa teď zná AirCar a vy ho znáte také. Tohle není jenom automobil. To je sen, který se stal skutečností. Tak proč čekat? Připojte se k revoluci v cestování a staňte se součástí této úžasné historie. AirCar - váš sen o létání a cestování je nyní na dosah ruky!

Nebuďte pozadu. Buďte první, kdo se dostane za volant AirCar a vzlétne k novým horizontům. Připravte se na dobrodružství, jaké jste si nikdy nedokázali představit. Tohle je vaše šance! Získejte AirCar a dejte svým snům křídla!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz