Hlavní obsah
Internet a technologie

Starty raket SpaceX už nejsou na YouTube. Elon Musk upřednostňuje svou vlastní platformu X

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Mefhtamine

SpaceX nově jen na síti X! Nová éra kosmického dobrodružství s Elonem Muskem.

Článek

Ahoj, kamarádi podnikání a vesmírných dobrodružství!

Pamatujete si doby, kdy kosmické výpravy byly doménou státních úřadů? Kdy jsme se s napětím dívali na starty raket, které nám přinášely pohledy do tajů vesmíru? Dávno to nebylo, že?

Dnešní éra nám přináší něco úplně jiného. Excentrický génius Elon Musk a jeho impozantní společnost SpaceX nás přivedli na úplně novou úroveň. Starty rakety už nejsou jen občasnými událostmi. Staly se symbolem soukromého průzkumu vesmíru a technologických revolucí.

A teď, milí přátelé, tady máme další revoluci. SpaceX stáhla svou komunikaci z běžných platforem a přesunula ji na novou hladinu. Kam? Na síť X! Ano, tato sociální síť, dříve známá jako Twitter, se stala epicentrem všeho, co se týká SpaceX a Elona Muska.

Foto: Mefhtamine

Už si nepamatuji dobu, kdy Elon sdílel své kosmické dobrodružství na YouTube. Ale teď se vše změnilo. Veškerý vzrušující obsah najdete pouze na síti X. A to není vše! SpaceX také stahuje své kořeny z jiných sociálních platforem, jako je Instagram nebo Flickr. Ale nebuďte smutní, milovníci vesmíru, stále máme jedno místo, kde můžeme sledovat kosmické výlety, a to oficiální kanál vesmírné agentury NASA.

Pro fanoušky Elona Muska to možná znamená změnu, ale věřte mi, není to tak dramatické. Tento vizionář nám již delší dobu přináší všechny důležité informace na síti X. A můžeme očekávat, že i jeho další společnosti se přesunou na tuto platformu.

Takže, milí přátelé, jestli chcete zůstat v obraze a sledovat každý start rakety, každý krok SpaceX a Elona Muska, pak není co řešit. Připojte se na síť X a buďte součástí této nové éry kosmického průzkumu a technologického pokroku.

Vesmír je na dosah ruky a síť X je vaším průvodcem na této fantastické cestě. Buďte s námi a nezmeškejte žádný vzrušující okamžik!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz