Hlavní obsah

Chce mít penis i vagínu. A ty tu operaci laskavě zaplať, státe! Úvaha o probuzené ideologii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Budíček, lidi!

Pod článkem, který informuje o této nešťastné události, raději ani neotevřeli diskuzi, protože by určitě byla plná hněvu. Woke ideologie dělá ze světa fakt dobrý bizár. Její hlavní pilíř (rozmanitost, rovnost a inkluze) páchá víc škody než užitku.

Článek

Soud v Kanadě rozhodl, že Ontario musí zaplatit zákrok osobě, která se neidentifikuje plně ani jako žena, ani jako muž. Tato osoba si chce nechat zkonstruovat vagínu a zároveň ponechat svůj penis. Podle kanadského soudu by odmítnutí tohoto zákroku porušilo právo této bytosti na osobní bezpečnost, která je chráněná kanadskou ústavou.

Já se například neidentifikuji plně ani jako muž, ani jako papoušek, cítím se být něco mezi. Ale nikoho s tím neotravuji, natož abych se soudil o peníze na operaci, při které by mi přišili zobák a nalepili na mě peří.

Pokud namítáte, že když jde o pohlaví, tak je to přece něco jiného, tak já se ptám: Proč by to mělo být něco jiného? V čem je to jiné? Já se přece taky chci cítit ve svém těle dobře. A když mi k tomu pomůže zobák a peří, tak hurá do toho, mám na to právo. V čem je toto moje právo menší, než právo mít penis i vagínu zároveň?

Tvůrci kanadské ústavy se musejí obracet v hrobě. Takhle to „právo na bezpečí“ rozhodně nezamýšleli. Ostatně ani nemohli, protože by je ve snu nenapadlo, kam až lidstvo může zajít. Nikdy by jim nepřišlo na mysl, že v budoucnu bude někdo chtít vlastnit penis i vagínu zároveň. A pokud by se něco takového doopravdy stalo, tak by to smetli ze stolu s tím, že takový člověk patří do nemocnice, ale rozhodně ne na chirurgii. A tím by to haslo.

Já jsem za celý svůj život na vlastní oči viděl pouze dva transsexuály, ale dnes mi podle humbuku kolem nich připadá, jako by jich mezi námi žily desetitisíce. S jedním jsem měl možnost poznat se blíž. A nebylo to zrovna milé poznání. Ta osoba (z muže na ženu) byla věčně s něčím nespokojená a neustále měla paranoiu, že ji všichni odsuzují. Byla dost výbušné povahy, možná jak s ní cloumal ten hormonální koktejl. Občas dokonce litovala toho, že se nechala přeoperovat. Nabyl jsem dojmu, že jí ten zákrok vůbec nepomohl a nijak ji neobšťastnil. Tohle se totiž stává, že toho trans lidé pak litují.

Já je také lituji, ale ne zase tolik, abych někomu přispíval na výrobu vagíny při ponechání penisu. To opravdu nemáme důležitější problémy, než dokolečka řešit věci, které se týkají jen velmi malého počtu lidí? A ty masy lidí sužované drahotou, nedostupným bydlením, či špatně fungujícím zdravotnictvím k tomu potom přijdou jak? To opravdu chceme lidi přeoperovávat tam a zase zpátky, když nejbližšího zubaře seženeme v okruhu sta kilometrů? (A s velkou pravděpodobností nebude žádnou špičkou v oboru, spíš naopak).

Až se jako trans začne cítit aspoň každý desátý (k čemuž kvůli woke brainwashingu bohužel směřujeme, takže je dost možné, že časem i v Česku někdo vyhraje soud o instalaci vagíny vedle penisu), potom se tím pojďme vážněji zabývat. Do té doby bych penis vedle vagíny neřešil. Ani v Kanadě, jejíž vláda prožívá víc tampony než skutečné problémy vlastních občanů, ani v Česku. Nebo když už, tak ať si to ti trans adepti aspoň zaplatí. To si pak velmi rychle rozmyslí a uvědomí, kým vlastně chtějí být, a jak se cítí.

Je s podivem, že woke je tak populární, hlavně u mladých, ale na druhou stranu se to prostě v dějinách lidstva stává, že občas se dostane k otěžím a lizu nějaká zvrácená ideologie. Když se člověk ohlédne do historie, byly tu už i horší, a není to zase tak dávno. Pojďme si ovšem narovinu přiznat, že se nám to s tou rovností, diverzitou a inkluzí poněkud zvrtlo. Původní rádoby ušlechtilá myšlenka je ve svém důsledku nejenže neživotaschopná a nefunkční, ale ona je vyloženě škodlivá. Stejně jako komunismus, který staví na podobných principech a bláhových snech o spravedlivějším řádu.

Existují staletími prověřené společenské normy, psané i nepsané. Samozřejmě i ony se v čase mění, někdy i dost radikálně, jako možná právě teď, ale slušnost a ohleduplnost vždycky zůstane stejná, neměnná. Nebo aspoň by měla. Svět totiž nelze řídit podle ohromného množství navzájem kolidujích pocitů, jak si to přeje woke. Aby nezkolaboval v chaosu a anarchii, máme zde zákony, normy, pravidla a priority. Jenže právě ty se v záplavě nekonečných woke požadavků ztrácejí a na hlavní zákon se povyšuje dobrý pocit. Což je v podstatě zákon toho, kdo si jej dokáže vynutit. Zákon silnějšího, agresivnějšího, dravějšího, drzejšího, mocnějšího, vlivnějšího. V tomto tedy moc rovnosti a spravedlnosti nevidím. Navíc žádná rovnost nikdy neexistovala a nikdy nebude. A víte proč? Protože lidi si nechtějí být rovni, každý chce být lepší nebo jiný než ten druhý. A i z tohoto důvodu nikdy nemůže fungovat nějaká sdílená ekonomika, což je další hloupost z nefunkční ideové dílny progresivistů a wokistů. Lidé nechtějí sdílet například auta, která jim dávají svobodu pohybu, protože jejich sdílením by o tu svobodu přišli. Představte si, že se budete rychle chtít dostat třeba do nemocnice, ale auto sdílíte se sousedem a ten ho zrovna požívá. Taková auta pak nedavají moc smysl. A krom toho, kdo by nechtěl své vlastní, že? Přecejen věc, která vám říká pane, to je úplně jiný level, než si neustále něco půjčovat. Lidi touží sdílet emoce, ale ne věci, ty chtějí vlastnit. I rovnost před zákonem je spíš pohádka, jak z praxe víme. Jsme si jedině rovni před smrtí a to ještě bůh ví, jestli. A nic na tom nezmění ani miliarda nových zákonů na podporu nebo na ochranu toho či onoho.

Na chodníku do mě běžně vrážejí dospělí cyklisté, i když tam podle zákona nemají co dělat. Mají z toho asi dobrý pocit, protože jízda po chodníku je pro ně bezpečnější a pohodlnější. Pro ně ano, ale pro chodce to není bezpečné a pohodlné ani náhodou. Ale proč by se přece cyklisté omezovali a vzdávali svého pohodlí? Jenom proto, že to někomu vadí? No neexistuje!

Žijeme v době, kdy se společnost a pravidla hlavně vlivem převratných technologií zásadně mění. Já třeba naprosto rozumím tomu, že se musí od základu proměnit školský systém, protože kdo je proboha zvědavý na biflování v době internetu. Co se ale nemění, je obsah pojmů jako slušnost nebo ohleduplnost, ten by měl zůstat stejný v každé době. Problém je ale v tom, že v té dnešní je tvrdě vyžadována slušnost a ohleduplnost vůči vybraným skupinám lidí, ale ti ostatní žádnou zvláštní ochranu nepožívají, na ty se může útočit jakýmikoliv prostředky a bez pravidel. Přitom preferované skupiny lidí ani zdaleka nepředstavují demokratickou majoritu. Máme tu různá nevolená hnutí, aktivistické spolky a tisíce neziskovek bojujících za naše peníze za kde co, ale ve skutečnosti jsou to jen teplá místečka a politické funkce pro aktivisty, kteří za účelem vlastního prospěchu naskočili na módní vlnu levicového progresivismu, který je liberální pouze pro ty, kdo hlásají jedinou svatou pravdu. Tomu se říká mít veš v kožichu nebo hřát si hada na prsou. A toto se pochopitelně spoustě lidem nelíbí. Proto tolik křiku, hněvu a opovržení v diskusích o woke agendě a propagandě. V diskuzích, které mediální strašpytlové ještě nezavřeli.

Stále mocnější woke idealisté kádrují společnost na ty dobré a ty špatné, zamezují společenskému diskurzu a eliminují názorové oponenty. Tak kde je tu tedy z jejich strany ta deklarovaná rozmanitost? V myšlení a názorech určitě ne. Kde se v cenzuře nachází nějaký rovný a férový přístup? Ne ne, výsledkem woke ideologie v praxi je spíše chaos, cenzura, nesvoboda a paradoxně i právo silnějšího. Tak to cítím já. A jelikož pocity jednotlivce jsou přece ta nejdůležitější věc na světě, všichni mě musíte respektovat a souhlasit se mnou.

Woke ideologie nepředstavuje žádný spravedlivý a lepší svět, ale ještě větší nespravedlnost, chudobu z přerozdělování, dotací a nesmyslných kvót, a hrozbu rozvratu společnosti. Stoupenci Woke naoko bojují proti nenávisti, ale sami nenávidí odlišné myšlení a šíří nesnášenlivost a nenávist. Probuzená teorie je vlhký sen z oblasti utopie, který má skvěle nakročeno k dystopii. To je můj názor a uvítám, když nezapadne v bahně cenzury. Není to ovšem dogma, na kterém bych lpěl a které bych si potřeboval vynucovat umlčováním svých oponentů, jako to dělají ti druzí. Diskusi nepovoluji z čistě osobních důvodů, které nepovažuji za nutné blíže specifikovat. Pokud bude mít někdo potřebu, má možnost reagovat samostatným článkem. Děkuji za pochopení.

Zdroj:

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-chce-mit-penis-i-vaginu-ziskala-verejne-finance-na-unikatni-operaci-40467723#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest241_shrnuti_llm_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz