Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Kdo krmí erotické platformy, ať si nestěžuje na úpadek společnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Na netu mě zaujala debata, v níž si muž stěžuje na úpadek společnosti v souvislosti s tím, že ženy vydělávají ohromné peníze „za nic“ na erotických platformách. To se ale bohužel střelil do vlastní nohy. Za úpadek tohoto typu si muži mohou sami.

Článek

Kdyby nebylo jich, milionářky ze sex byznysu by neexistovaly a možná by makaly někde u pásu. Jestliže kdejaká Mařka z Lidlu má pod svou svůdnou fotkou na sociální síti chlapské komentáře vychvalující ji do nebes, není to její chyba. A když své vnady navíc dokáže i zobchodovat, těžko jí to vyčítat, za to by se minimálně stejnou měrou měli stydět její zákazníci - v drtivé většině pánové. Ti pak nemohou fňukat, že dřou v kolbence, zatímco slečna, které posílají z výplaty pravidelný obnos, místo aby koupili něco dětem, si každého čtvrt roku létá na Bali, kde pro ně vytváří novou erotickou kolekci.

Taky se mi to nelíbí, že někdo, kdo v práci běhá jak křeček v kole, bere pár šupů, a naproti tomu osmnáctiletá holka, která nějakému nadrženci pošle pár soukromých lechtivých fotek či videí, může jít ve třiceti do důchodu. Na OnlyFans ani jinam nechodím. Až to udělají všichni, bude po problému. Tak jednoduché to je.

Na odbyt jde všechno

Muži jsou, co se týče sexu, trochu zvířátka a chrochtají blahem při pohledu na ženy mladé, zralé i starší, na hubené, plnoštíhlé i tlusté, na nádherné, pěkné i bezmála ošklivé, pokud jsou jen aspoň trochu sexy. Na netu píšou vzrušené komentáře na jedno brdo, až člověku připadá, že ani nic jiného v životě nedělají. A potom skleslí v hospodě po pár panácích nadávají, jak se mají některé holky dobře a jak je to nespravedlivé.

Proč toho nevyužít?

Dotyčné ženy by byly hloupé, kdyby šly raději k pásu. Pokud by se stejná možnost, jakou mají ony, naskytla mužům, mnozí by jednali úplně stejně a velmi rádi by se předváděli za peníze. Vždyť je to přece tak lákavé, vydělat si na vysněné auto za dva měsíce a na byt za rok! Není čas ztrácet čas, žijeme jenom jednou. O to víc si vážím žen, které tomuto pokleslému trendu nepodlehnou, i když by klidně mohly, neboť k tomu mají veškeré předpoklady. Vážím si žen, které makají za mrzký plat a odpoledne mají druhou směnu doma, i když jsou krásné a hravě by uspěly v erotické branži.

Kdo je zákazník?

Značnou část klientely erotických platforem tvoří muži, kteří nemají po všech stránkách do čeho píchnout. Muži osamělí, svobodní, bezdětní, mamahoteláci i chlápci po rozvodu. Společnost je do mrtě individualizovaná. Spousta lidí to nedává a uzavírá se ještě víc do sebe, až nakonec zjistí, že ve svém světě zůstávají úplně sami, a tak si ze zoufalství koupí nějakou virtuální přítelkyni, eventuálně přítele. Tito frustráti krmí erotický byznys asi nejvíce.

Dalšími zákazníky jsou mladí muži, kteří prokazatelně ztrácejí zájem o vztahy i o sex, tedy přinejmenším o ten reálný. Možná o to víc si pak hledají své „děvče“ na internetu mezi všemi těmi modelkami rozličných tvarů a typů. A aby měli aspoň malou iluzi toho, že vybraná žena „patří jenom jim“, v záplavě erotiky zdarma vyhledávají i placené alternativy, kde mohou dostat individuální obsah na přání, po domluvě s „modelkou“.

Závěrem

Muži, kteří kritizují upadající společnost, ji sami svým chováním vytvářejí a podporují a měli by začít u sebe. Kde není poptávka, není ani nabídka. OnlyFans a další platformy a kanály existují a prosperují v podstatě jen DÍKY nim. Nebo spíš KVŮLI nim, jak se to vezme…

Zdroj:

https://www.extra.cz/neblahe-vyhlidky-mladi-lide-ztraceji-zajem-o-sex-v-roce-2030-ho-nebudeme-mit-vubec

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Freel%2FC1GXhPjuLI3%2F&h=AT1mrUys5-bTmDPMv7M8GJOiiptLEXLNRucny5QAdo_HpUiTGYTP6JPcdZS3QbusbE1KQ2p7sC0_Jzt4arxd0JNdD1×cuElh1zq31hjLqWZt2aM2×A9W5fcAgldk8HF42Q&s=1

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz