Hlavní obsah
Umění a zábava

Comeback jedné princezny a jejího amuletu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

V pokračování Sofie the first: Royal Magic budeme svědky toho, jak si Sofie zvyká na novou školu, takže se určitě naučí nová kouzla, pozná nové přátele a určitě se bude také hodně zpívat.

Článek

Jízda Rohirů, Arcane 2, Leviathan, Moana 2…Fandové animáků se mají v budoucnu na co těšit, to jsem už psala. Dnes vám dodám další důvod, proč se radovat a vyhlížet světlé, kreslené zítřky.

Pamatujete si na roztomilou vesnickou dívku Sofii, jejíž maminku si vzal král Richard z Enchancie? Z Mirandy se tak stala královna a z malé Sofie se stala doslova přes noc princezna. Aby si jeho nová dcerka zvykla na nový domov i tatínka, věnuje jí Richard přívěšek. Avšak neví, že amulet z Avaloru, jak se artefakt jmenuje, je kouzelný a že svému nositeli dokáže darovat zvláštní schopnosti. Dobré skutky odměňuje, špatnosti trestá.

Tak přesně tato Sofie se vrátí, abychom s ní mohli prožívat její nová dobrodružství. Hlavním vedoucím projektu je opět Craig Gerber. V pokračování Sofie the first: Royal Magic budeme svědky toho, jak si Sofie zvyká na novou školu, takže se určitě naučí nová kouzla, pozná nové přátele a určitě se bude také hodně zpívat. Každý příběh dostane 11 minut času, což je polovina dřívějších 22minutových epizod. Roli malé Sofie si zopakuje Ariel Winters a spousta z nás si jistě klade otázku, zda se v seriálu objeví i kouzelník Cedric (Jess Harnell) nebo princezna Elena (Aimee Carrerro), případně postavy z celovečerních filmů, jako to bylo běžnou součástí původního seriálu.

Premiéra na Disney Jr. a Disney+ se chystá v roce 2026.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz