Hlavní obsah
Umění a zábava

D23: Ultimátní zážitek fanouška studia Walta Disneye

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Už příští léto nás čeká jiná, ale jistě také skvělá podívaná. Live action remake filmu Lilo a Stitch.

Článek

Každý rok se v srpnu v americkém Anaheimu koná akce, jež nese název D23 Expo: Ultimate Disney Fan Event. Jeden víkend je nabitý ukázkami z chystaných filmů a seriálů, oznámeními o plánech do budoucna a vystoupeními umělců zpívajících songy ze slavných animáků. Hlavní program je letos doplněný o výstavu aut. Návštěvníci si mohou prohlédnout v čem se proháněla například extravagantní padouška Cruella De Vil nebo zánovní československý tank předělaný na vesmírnou loď z filmu Prometheus. Vzhledem k úspěchu filmu V hlavě 2 se čeká rozjásaná nikoliv pohřební atmosféra.

První D23 se konala v roce 2009. Letošní patnáctý ročník přinesl několik novinek. Zaprvé je potvrzeno, že se Ledové království dočká dalšího pokračování. Do kin by mělo být Ledové království III uvedeno v roce 2027. Na film si tedy počkáme ještě o rok déle, než se původně myslelo.

Mnohem dříve – už příští léto – nás čeká jiná, ale jistě také skvělá podívaná. Live action remake filmu Lilo a Stitch. Jde o příběh ilegálního experimentu z vesmíru Stitche, který se dostane na planetu Zemi, kde ho adoptuje svérázná dívenka Lilo.

Fanoušci se mimo jiné dočkali i krátké ukázky z chystaného pokračování filmu Zootopia o králičí policistce Judy a jejím parťákovi lišákovi Nickovi a oznámení, že v plánu je i pokračování příběhu rodiny superhrdinů – Úžasňákovi 3.

V hlavě se dočká vlastního seriálu. A o Vánocích nám Ježíšek nadělí Avatara: Fire and Ash. Po vodě nás tak čeká další živel. O ou, aby si fanoušci Avatarů (těch mimozemských i vládců živlů) nezačali své oblíbené příběhy plést.

Bratři Russovové se vrací! Jejich mise: chopit se režie hned dvou filmů značky Avengers.

Nálož novinek uzavírá projekce traileru Moany 2.

Těšte se na nové příběhy a řádně oslavte naši další zlatou medaili.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz