Hlavní obsah
Názory a úvahy

Homofobové jsou šmejdy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: via AI creator Nightcafé

Cis hetero rodiče současné mladé generace teplých mladíků a slečen, překonejte svou vnitřní nechuť a jděte se rvát za své právo stát se dědečkem a babičkou. Jde o vaše zdraví a také váš život.

Článek

Jsme společenským druhem, a proto nejsou překvapující výsledky německé studie. Berlínští vědci z institutu Maxe Plancka totiž dokázali, že babičky a dědečkové, kteří dostávají na hlídání svá vnoučata, žijí déle a v lepší kondici. Ale nepopiratelným základním předpokladem je, že nějaká vnoučata vůbec mají.

Hned zkraje si na rovinu vyjasněme, že někteří lidé se rozhodnou nikdy nezaložit rodinu, ale o nich v tomto textu řeč nebude. Promluvme si nyní o důchodcích, protože o těch se moc často nemluví, pokud se zrovna neprobírá důchodová reforma nebo aféra týrání v domově důchodců. Ale mělo by se. Mělo by se mluvit o seniorech ve vztahu k vnoučatům. O seniorech, kteří mají homosexuálního potomka, o seniorech, kteří jsou sami homosexuální případně bisexuální nebo trans, jejich potenciálních vnoučatech a o legislativě, která potřebuje reformu jako sůl. Protože mezi těmito skupinami důchodců jsou dozajista mnozí, kteří by vnoučata mít chtěli.

Jenže jak můžou mít LGBT menšiny vnoučata, když jim zákon brání adoptovat děti? Ne, to nemá být bráno jako výzva k převýchově lgbt jedinců. Aby bylo jasno, tento přístup nevede k nalezení štěstí v heteronormativním způsobu života, ale pouze k jeho předstírání nebo dokonce k sebevraždě nepochopeného. A zářná budoucnost národa tkví v zachování života, ne v jeho maření.

Navzdory jejich možným přáním nezůstávají ani gayové ani lesby věčně mladí a z dospělých homosexuálů v nejlepším věku se stávají homosexuální důchodci. I většinoví senioři často trpí následkem nedostatku financí, mezilidských kontaktů a podobně. Co teprve důchodce menšinový? Bezdětný senior jakékoliv identity je odkázaný výhradně na pomoc státu.

Z toho logicky vyplývá, že Cis heterosexuální daňoví poplatníci podporují i tuto skupinu obyvatelstva. Ale nemuseli by do takové míry. Kdyby měli LGBT lidé právo osvojit si děti. Buď ty zcela opuštěné, nebo biologické děti partnerů. Protože tak to funguje. Rodiče mají děti a ty podporují v dětství a očekává se, že děti se o rodiče zase postarají ve stáří.

Cis hetero rodiče současné mladé generace teplých mladíků a slečen, vzmužte se, překonejte svou vnitřní nechuť a jděte se rvát za své právo stát se dědečkem a babičkou. Jde o vaše zdraví a také váš život. Copak nevidíte, jak se současná podoba zákona podepisuje na obém? A jak se politikům nechce do nepohodlných rozhodnutí? Pošťouchněte je k činu vy, když se k tomu sami od sebe nemají. Oni se hned o vás začnou víc zajímat, když uvidí, že se jim pod zadkem viklá židle.

Můžete buď brát prášky a jezdit do lázní, na což stejně většina z vás nemá peníze, nebo můžete pomoci homosexuálům získat právo adoptovat děti a tím si vybudujete krásnou, čilou rodinku, která vám vnese trochu toho slunečního svitu do pozdních dní života, takže ze sychravého podzimu se stane radostné babí léto. Je na vás, čemu dáte přednost.

Osoby, které cizopasí na seniorech, nebo jinak útočí na jejich lidskou důstojnost a zdroje, označujeme jako šmejdy. Z toho logicky vyplývá, že homofobové jsou také šmejdy. Správná demokratická společnost naslouchá hlasům všech, nevybírá si podle toho, kolik je jim let.

https://www.businessinsider.de/wissenschaft/studie-zeigt-grosseltern-die-auf-ihre-enkel-aufpassen-leben-laenger-2017-11/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz