Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Manželské soužití podruhé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Mirabel Starling

Pana Nováka pravidelně hnětlo, že jakási paní stejného příjmení, tedy Nováková, chodí často pozdě do práce a vymlouvá se na to, že vodí děti do školky.

Článek

Říkáte si, shoda jmen, Novákových je v Česku požehnaně.

Kdeže! To byste byli vůči panu primáři příliš shovívaví. On si pravidelně a bez ustání stěžoval na vlastní manželku, která každé ráno obstarávala jejich společné potomstvo. A ještě mu vadilo, že jí to mrše prochází beztrestně.

Na rodinném výletě v Hřensku jsme v jednom momentě putovali loďkou po řece. Kapitán našeho plavidla vyprávěl o přírodních krásách, které jsme míjeli, a nezatajil nám ani místní pověry: „Blížíme se k zázračnému prameni. Kdo se namočí, ten omládne, zkrásní a bude žít dvě stě let. A ještě něco: když manželka vodou z pramene pokropí svého manžela, ten jí bude už navždy ve všem poslouchat.“ Na lodičce s námi jely dvě partnerské dvojce. Polovička jednoho páru povídá své kamarádce: „Tak mu tam tu palici namoč.“

Pán nakonec zůstal suchý, partnerské neshody musí dvojice řešit jinak.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz