Hlavní obsah
Umění a zábava

Náčelnice z ostrova Motonui se vrací

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento rok nás fandy animáků čeká podzim v plné parádě. Do kin přijde Odvážná Vaiana 2.

Článek

Náčelnice z ostrova Motonui se vrací

Stařík Disney loni oslavil rovnou stovku a nadělil si novou „princeznu“ Ashu v celovečerním filmu Přání. Film nebyl vyloženě špatný, ale ve srovnání s jinými klenoty, například s Ledovým královstvím, Encantem a odvážnou Vaianou, bylo Přání přeci jen určitým zklamáním. Proto mě rozradostnila zpráva o tom, že tento rok nás fandy animáků čeká podzim v plné parádě. Do kin přijde Odvážná Vaiana 2. Původně měl mít letos premiéru televizní seriál, ale protože Boba Igera nadchl materiál, rozhodl se projekt povýšit na plnohodnotný celovečerní film. Venku je zatím jen kratičký teaser, kde vidíme Vaianu seskakovat z katamaránu. Po pár krocích narazí na mušli a zatroubí do ní. Z dálky se ozve Mauího „Juhů“, jež celý teaser uzavírá. Můžeme se tedy opět těšit na oblíbenou dvojku kreslených polynéských dobrodruhů.

Do třetice všeho mrazivě kouzelného

Tohle už není tak čerstvou novinkou jako zpráva o Vaianě 2, ale možná to někdo z vás ještě neví. Chystá se i pokračování Ledového království. Datum zatím venku není, ale uvedení do kin se blíží. Nejdříve je ve hře listopad příštího roku. V tomto roce bude otevřen i areál ledového království v pařížském Disneylandu, takže je možné, že rok 2025 bude rokem Elsy a Anny. A pokud ne příští, pak ten hned po něm (2026) by už rokem ledu být mohl. Mezitím si můžeme v březnu pustit na Disney+ záznam z koncertní šňůry Taylor Swift.

Pohádková virtuální realita

Gigant zábavního průmyslu nespí, občas šlápne vedle (pustit Nimonu byla velká chyba), ale nespí. Jedním z posledních kroků je uzavření spolupráce s Epic games (Fortnite) za účelem vytvoření velkého virtuálního vesmíru, kde se lidé budou moc bavit, hrát za oblíbené postavy z filmů Walt Disney studia, Marvelu, Pixaru i Hvězdných válek. Víte, jak se hraje Fortnite? Nastal čas se s tím seznámit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Film Ledové království

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz