Hlavní obsah
Umění a zábava

Rytíř sedmi království už je na cestě

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Sociálním sítím v těchto dnech kralují Bridgertonovi, tak je zbytečné, abych o nich psala ještě i já.

Článek

Zimní slavnost v Ledovém království

Na veřejnost se dostaly snímky nových panenek Elsy a Anny z Ledového království. Když říkám nové, tak myslím úplně nové. Nové outfity i účesy. Dá se čekat, že tento merch nevychází jen tak, ale že doprovodí premiéru krátkého filmu zasazeného do království Arendelle. Krátký příběh se má jmenovat Frozen Winter Festival, zřejmě se tedy bude děj točit kolem příprav na Zimní slavnost a kolem slavnosti samotné. Podle stylu a barev oblečení soudím, že se speciál Zimní slavnost odehrává mezi prvním a druhým filmem, protože Anna působí jako princezna a Elsa mi připadá jako před proměnou v přírodní sílu. Podle někoho se na merch i animaci můžeme těšit na podzim tohoto roku.

Rytíř sedmi království už je na cestě

A k fanouškům by měl dorazit příští rok. První řada by měla čítat jen šest epizod, ale ono není divu, že půjde o seriál podstatně kratší než byla mateřská Hra o trůny, protože oproti původním tlustým svazkům Písně ledu a ohně jsou tři novelky méně bohaté na materiál.

V roli rytíře Duncana se představí Peter Claffey a mladého panoše (a prince v utajení) si zahraje Dexter Sol Ansell. České publikum ho zná jaké představitele mladého Coriolana Snowa z prequelu Hladových her.

MultiVersus: Mlátička s bojovníky z multivesmíru Warner Bros.

Tento týden vychází nová počítačová hra MultiVersus. Žánrově se jedná o jednoduchou mlátičku – vaše postava má za úkol zmlátit postavy druhých hráčů. V aréně se může potkat Bugs Bunny se Steven Universem, Rick a Morty s Jokerem a Harley Quinn nebo ovládáte Aryu Stark, která svým mečem vykuchá Jasona z Pátku třináctého. Nezapomeňme, že společnost Warner Bros. vlastní práva i na Wizarding World, takže v budoucnu nás třeba čeká duel Batman vs Harry Potter.

(Disney dospělák)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz