Hlavní obsah
Umění a zábava

Čágo bélo, šílenci! Tereza Pergnerová aktuálně moderuje hudební festival a chystá novou reality show

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Vstoupila do našich životů v 90. letech jako uragán a přinášela nám svým osobitým stylem nejnovější hity tehdejší doby v hitparádě ESO. Poté padla na dno, aby následně vstala a zvala nás do vily Vyvolených. Čemu se Tereza Pergnerová věnuje dnes?

Článek

O minulosti Terezy Pergnerové bylo napsáno již mnoho a mnozí z nás dobře vědí, čím si v životě prošla. Tak zde jen stručně pro mladší generace, které s Terezou „nevyrostly“. Dcera úspěšného textaře se ve veřejném světě pohybovala už od mala. V době dospívání měla touhu stát se herečkou, ale osud ji zavál do pozice moderátorky ESA, nejpopulárnější hudební hitparády 90. let, kterou nám přinášela na televizní obrazovky každou neděli mezi lety 1994 až 1998. 

Anketa

Sledovali jste hitparádu ESO?
Ano, pravidelně
54,5 %
Ano, občas
27,3 %
Ne, nebyl to můj pořad
9,1 %
Ne, v tu dobu jsem nebyl/a na světě
9,1 %
Celkem hlasovalo 11 čtenářů.

Pak přišel její pád téměř na dno - drogová závislost a pornografické fotografie. Tereza svůj boj s drogami zvládla a triumfálně se vrátila na obrazovky moderováním reality show Vyvolení. Celkem vznikly mezi lety 2005 až 2014 čtyři řady této soutěže a Tereza byla u všech z nich. V mezidobí a po Vyvolených se věnovala dalším projektům, nejčastěji šlo opět o reality show (Farma, Mise nový domov).

Aktuálně se Tereza intenzivně věnuje svému vlastnímu nadačnímu fondu, který pomáhá sbírat a rozdělovat peníze znevýhodněným a potřebným lidem a rodinám. Pravidelně již několik let moderuje také největší český hudební 90s music festival, každoročně se konající v Praze na Výstavišti a přinášející na podium největší, zejména eurodancové hudební hvězdy devadesátek. V neposlední řadě ji zaměstnává rodina - manžel Jiří, dospělý syn Samuel a dospívající dcera Nathalie.

Jejím nejnovějším počinem je pracovní pobyt na filipínském ostrově Palawan, kde se připravuje a natáčí zbrusu nová reality show pro televizi Prima a kterou bude Tereza moderovat. Má se jednat o zcela odlišnou show od všech předchozích - nepůjde v ní o peněžní výhru a nepůjde v ní ani o intriky a vyvolávání negativních situací.

Záměrem bude odhalovat osobnost člověka, přinášet lidské příběhy a ukazovat mezilidské vztahy. Vítězstvím má být osobnostní rozvoj a překonání vlastních limitů - ten, kdo dokáže ujít nějaký kus cesty a zažije osobní vítězství, uspěje.

Diváci se mohou těšit na nádherné prostředí a určitě i na nádherné příběhy. Teď nemohu prozradit okolnosti, o co přesně půjde, ale bude to pozitivní projekt. Nebudeme trpět, ale budeme hledat cestu sami k sobě
Tereza Pergnerová pro web Prima Ženy, 2024

Filipíny ji naprosto okouzlily zejména mentalitou tamních, ač chudých, tak usměvavých obyvatel. Na druhou stranu upřímně přiznává, že tropické horké podnebí je pro natáčení dost náročné.

Je to náročné, nebudu lhát, protože ty teploty tady jsou vysoké a nejsme na ně zvyklí. Takže zatímco doma bychom byli někde ve stínu a možná nohy v lavoru, tak tady se tvrdě pracuje, a to co předvádějí režiséři a kameramani, kteří ještě obsluhují techniku, to je neskutečné
Tereza Pergnerová pro web Prima Ženy, 2024

Ale krásný výsledek prý bude stát za to - Tereza chválí výběr účinkujících, se kterými se ztotožníme a budeme jim držet palce. Nemáme očekávat konfrontace, ale zažijeme přívaly pozitivních emocí a moderátorka je z nového projektu již nyní velmi nadšená.

Anketa

Budete sledovat novou reality show s Terezou Pergnerovou?
Ano, určitě
0 %
Možná ano
28,6 %
Nejspíš ne
0 %
Určitě ne
71,4 %
Nevím
0 %
Celkem hlasovalo 7 čtenářů.

Použité zdroje:

https://zeny.iprima.cz/tereza-pergnerova-nataci-na-filipinach-novy-porad-jsem-nadsena-pochvaluje-si-434047

https://cnn.iprima.cz/tereza-pergnerova-se-vraci-na-obrazovky-porad-verim-na-dobre-konce-rika-moderatorka-439477

https://www.prozeny.cz/clanek/zdravi-a-zivotni-styl-rozhovory-tereza-pergnerova-rozhovor-95112

https://zivotopis.osobnosti.cz/tereza-pergnerova.php

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Tereza_Pergnerová

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz