Hlavní obsah
Sport

Jakou známku si zaslouží naši reprezentanti?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Lum3n/pexels.com

Dnešní fotbalové klání mezi Českou republikou a Gruzií skončilo jako když studenti zapomenou na domácí úkol, ale nakonec se jim podaří dostat aspoň polovinu bodů. Teď je na našich fotbalistech, aby se pořádně připravili na závěrečný test s Tureckem.

Článek

Já se musím přiznat, že fotbal mě dnes přemohl. Měl jsem původně v plánu psát zajímavý článek na večer, ale nakonec jsem se nechal unést sledováním zápasu. Takže ten článek nakonec vyjde až zítra, dnes je na programu hodnocení našich fotbalistů.

Začátek vypadal slibně

Zápas začal dramaticky, kdy Adam Hložek zdánlivě otevřel skóre, ale radost nám zkazil VAR kvůli doteku míče rukou. To bylo jen začátkem většího dramatu, protože Gruzínci proměnili penaltu a šli do poločasu s vedením 1:0.

Schickův rekordní gól

Naši hráči se však nevzdali a bojovali dál. Schick nakonec vyrovnal a stal se historicky nejlepším českým střelcem na Euru, předčil dokonce i Milana Baroše. Skvělý výkon našich hráčů byl o několik centimetrů od dalších gólů, ale gruzínský brankář a smůla bránili dalšímu skórování.

Musíme fandit a doufat

Teď přichází závěrečný zápas skupiny s Tureckem, kde musíme vyhrát, abychom si zajistili postup. Možná bychom měli přizvat i fyziku na naši stranu – co takhle využít teorii relativity k našemu prospěchu? Podle ní čas běží rychleji, když se bavíte, takže doufejme, že naši hráči vytvoří „fotbalovou časovou smyčku“, kde každý okamžik bude přinášet více gólových příležitostí pro nás než pro soupeře.

Fyzika nesmí chybět

A co se týče zákona zachování energie – co jsme dnes neproměnili v branku, se zítra může vrátit v podobě několika šťastných gólových zásahů. Doufejme, že naši hráči budou mít ve středu dost energie a štěstí, aby vyhráli a posunuli se dál na ME 2024.

Podpořme naše reprezentanty a věřme, že jejich fotbalové umění nás opět přivede k radosti a úspěchu.

Zdroj:

sledování zápasu

(https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/me/me-2024/zive-gruzie-cesko-0-0/6676abbe61d8d47534d34508)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz