Hlavní obsah

Ó ty naše Elity

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Zažil jsemrůzné hrůzy za posledních 73let,,ale tohle?

Článek

Začínámse bát o svoje duševní zdraví,a začínám se bát odezvy za to co si myslím,a co napíšu. Už asi dva roky z důvěryhodných pramenů slýchám a čtu že je hospodářská situace špatná,,skoro až zlá a je třeba náprav-cituji::: ve zdravotnictví nejsou peníze,ani personál,ani léky,,ale nebojte se léky budou,,, pan ministr to zařídí,,už udělal potřebné kroky,vytvořil komisi,,-nenechá vás padnout. A teď si sem dejte repetiční znaménka ,protože výrok se opakuje celý rok.

Předevčírem jsem se na věrohodných pramenech dočetl že za 42Mega se rozjíždí masivní plakátová celorepubliková kampaň která národu ukáže že vláda koná,že se stará,a nenechá nás padnout,,a je z celé EU nejlepší a nejaktivnější,, jak svorně říkají premierovi kolegové z EU v Bruselu…A další pecka- za 18Mega propagační dotazníková akce po celé ČR- jak jste spokojeni s naším zdravotnictvím,, a ministerstvo hospodářství nezůstává pozadu-kampaň za 12Mega- jak jste spokojeni s cenami potravin,,,,, pánové ministři to je 72milionů,, A už se ozval druhý muž ve státě: ,,A co chcete? Pořád říkáte že neinformujeme,že nevysvětlujeme“ zase jsme ho nepochopili,,,jeho slovo je tak cenné superdrahé a my si toho nevážíme,,, přitom ta otázka zněla: „Není taková kampaň v dnešní době drahá?“

A potom ještě ješitná ministryně války nakupuje stádo superdrahých superletadel za 150miliard,,letadla tak rychlá že budou mít problém se nad Českem otočit,,a cítím jak jí v mozečku klíčí plán na koupi letadlové lodi.

A konečná smrtící rána do mé důvěřivosti: Pan premiér uspořádal konferenci o stavu státu,kde s jiskrou v oku v jasnozřivém nadšení tvrdil: …vůbec se nebojím říci,, slibuji že--- do tříceti let budeme opět na špici Evropy ve vědě,výzkumu i výrobě, a staneme se křižovatkou Evropy .. ( do třiceti let,,,(zdržovat a zapírat))

Jak mohu mlčet,,jak mohu nekřičet?Státní kasa vyrabovaná, nefunkční hospodářství,obchod, zdravotnictví,doprava,, každý den až nepříčetné ukázky nekompetentnosti ,,ELIT“, sprostoty,urážek,animální nevraživosti v parlamentu

ó pane mně se už nechce žít.

I když řešení zřejmě našel doteď nenápadný národní PROTIDROGOVÝ KOORDINÁTOR-zlegalizování prodeje kokainu přinese státu veliké příjmy do rozpočtu.

Takže:

Já neříkám nic,,,,ale na moje slova dojde. JNach/Tr

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám