Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tip na víkend: Benefice na Velkém Rybníku

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Norbert Gulevič

V obci Velký Rybník na Karlovarsku se tuto sobotu 15. 6. koná již desátý ročník Benefičního dne na pomoc rodinám se zdravotně handicapovanými dětmi. Součástí bude tradičně bohatý kulturní program.

Článek

Letošní benefice bude věnována třem chlapcům s nelehkým osudem. Kubovi z Podlesí, Jakubovi z Karlových Varů a Ondrovi z Hroznětína.

Celá akce odstartuje ve 12:15 na pláži u rybníka. Hlavními hosty letošního kulturního programu bude Tonya Graves, Verona, Ilona Csáková a další. Benefičním dnem vás provede moderátor Evropy 2 Ondřej Vodný.

Pomoci můžete i vy účastí na akci. Konat se bude například charitativní aukce, kde si určitě každý přijde na své. Výtěžek půjde na pomoc rodinám chlapců.

V rámci doprovodného programu bude k dispozici lanová dráha nad rybníkem, jízda ve člunu na rybníku, jízda buginou, malování na obličej a další. Samozřejmostí je občerstvení a atrakce pro děti.

Místo akce: Velký Rybník (u Hroznětína) - Mapy.cz

Oficiální plakát akce:

Foto: Norbert Gulevič

Benefice na Velkém Rybníku (oficiální plakát akce)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz