Hlavní obsah

Pekarová je ostudou TOP 09: Za prostřelené ucho si může Trump sám

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam Zprávy / Michal Turek

Je neskutečné, co si dovolí. Vypadá to, že M. Pekarová Adamová se snad zbláznila. Ví, jak D. Trump unikl smrti jen o vlásek, přesto tne do živého. Kulka mířila přesně, jen pohyb hlavy zvrátil osud.

Článek

Adresně prohlašuje, že ten, kdo seje vítr, sklízí bouři

Kritická slova mířená na Donalda Trumpa, který přežil jen zázrakem, je za hranou lidskosti. Každý slušný člověk musí tento odporný atentát odsoudit.

Ovšem šéfka Poslanecké sněmovny a předsedkyně TOP 09 má na to jiný úhel pohledu. Ostatně, je nechvalně proslulá tím, že názorové protiklady, zejména politické, neuznává. Dovede v debatách, kde je sice řečnicky zdatná, nepříjemně útočit, napadat a urážet.

Je to většinově neoblíbená povýšenecká osoba, která si umí cenit jen sama sebe a svými neumírněnými názory ubližuje. Její výroky jsou všeobecně známé, netřeba je komentovat. Beztak se nepoučí, jde si tvrdošíjně za svým.

Nasazená veš do kožichu

Tak praví přísloví, když se provede špatné rozhodnutí, dokonce až tak, že se dotyčná osoba nebo subjekt patřičně napálí. Mnohokrát se veřejnost a zejména TOP 09 mohla přesvědčit, že její výroky jsou unáhlené, nenávistné až nelidské. Přitom M.Pekarová hrozně ráda poučuje druhé v tom, že když někdo udělá nešťastná vyjádření, tak slova, která padnou, nelze již vzít zpět. Také prohlašuje, že rozdílnost názorů uznává, to k demokracii patří. Darmo ale mluvit, když se tímto sama neřídí.

Politická scéna se nyní shoduje na okamžitém odvolání M. Pekarové za její necitlivý a nelidský výrok. Teď je k tomu tisíc důvodů. Znevažovat atentát na prezidentského kandidáta, obzvlášť od ústavního činitele, je ostudou i naší republiky.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz