Hlavní obsah
Umění a zábava

Slovenský Freddie Mercury stahoval kalhoty Gottovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jana Tesaříková

Peter Paul Pačut, host Skoro dámského klubu live v Salmovské literární kavárně

Jeho životní číslo je 7. Předurčuje mu empatii, charisma a lásku k lidem. Na Košičana Petera Pačuta to sedí stoprocentně.

Článek

Písně slavné skupiny Queen hraje se svojí kapelou hraje už 31 let. V reportoáru jich mají 26. „Mojí nejoblíbenější je We Are the Champions. Na koncertech ji totiž hrajeme na závěr,“ směje se slovenský zpěvák. Vyzdvihuje genialitu kapely Queen, kterou poslouchají lidé napříč generacemi. Freddiho Mercuryho připodobňuje k velikánům, jako byl Bethoven, Mozart či Bach.

Za dobu trvání mercuryovské kariéry má na kontě stovky vystoupení po celém světě. Rád vzpomíná na to v roce 2010, kdy dělal předskokana Karlu Gottovi. Tehdy měli společnou šatnu. „Karel po koncertě přišel, celej zpocenej, sundal sako a chtěl si sundat kalhoty. Ale nešly mu přetáhnout přes koleno. Tak jsem mu šel pomoct. Ve chvíli, kdy jsem Slavíkovi klečel u nohou, vešel organizátor koncertu a nestačil se divit,“ směje se ještě dnes Peter.

Peter Paul Pačut byl v Las Vegas vyhlášen Mužským hlasem roku 2018. Vyprodané koncerty má až do poloviny příštího roku. Na jeden večer si ho „objednal“ i Felix Slováček, který bude slavit 80. narozeniny.

Štěpánka Ťalská Dreslerová

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz